Modificacions en el programa de Misericòrdia 2019 a causa de la pluja

S'han ajornat i suspès alguns actes d'aquest dissabte, 21 de setembre

 

S'han cancel·lat i ajornat alguns actes de la Festa Major de Misericòrdia 2019 | Jordi Olària

 

Les pluges torrencials que han caigut durant aquest matí a Reus han obligat a suspendre i ajornar alguns actes d'aquest dissabte 21 de setembre de la festa major de Misericòrdia 2019. 

 

En aquest sentit, segons s'ha informat, per causes meteorològiques s'han cancel·lat els actes del matí i migdia a la plaça d'Evarist Fàbregas, tots ells organitzats amb motiu del Dia Mundial de l'Alzheimer. A més, també estava preparada per acollir el II Concurs de Paelles i Arrossos de Misericòrdia, on es podien tastar les propostes. Aquest acte s'ha cancel·lat i es comunicarà una nova data de celebració.

 

D'altra banda, aquest matí, a les 12 h, s'havia de celebrar l'acte de donació del Lleó petit de Reus a la ciutat. L'activitat s'ha ajornat al dilluns 23 de setembre, a les 17.30 h a l'Ajuntament, tot just abans de la sortida del Seguici Petit.

 

El carrer d'Aleus estava preparat per acollir a les 12 h el vermut rumberu, amb el magnífic Peret Reyes i Victor del Río, que presentaven el nou disc Rumba de Barcelona, a més de ser un acte amenitzat pels Dj Cris&Petes. La celebració d'aquest acte s'ha ajornat al dissabte 28 de setembre a la mateixa hora.

 

 

"🎥VÍDEO: Segur que teniu algun gegant de goma a casa...voleu veure com es fa?" "❗ Els veïns de la plaça de les Oques de Reus, farts, reclamen el trasllat dels busos"