L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus celebra les Jornades de Disseny Yazoo

L'activitat, centrada en l'àmbit de l'interiorisme, amplia la temàtica al disseny audiovisual

 

Les XV Jornades Yazoo de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus se celebran del 6 al 8 de febrer | TarragonaDigital

 

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Reus celebra les XV Jornades de Disseny Yazoo, del dia 6 al 8 de febrer. Les jornades comptaran amb diverses conferències obertes al públic a càrrec de dissenyadors i arquitectes reconeguts internacionalment. En aquesta edició, hi haurà una novetat i és que s'ampliarà la temàtica al disseny audiovisual, ja que fins ara, se centrava en l'àmbit de l'interiorisme. La inauguració de les Jornades de Disseny Yazoo serà el pròxim dimecres 6 de febrer a les 19 hores i anirà a càrrec del dissenyador d'espais escènics Joan Martí.

 

 

Les XV Jornades de Disseny Yazoo prepara diverses conferències

Després de la xerrada inaugural el dia 6 de febrer, durant el dijous i divendres, 7 i 8, es realitzaran diverses conferències a càrrec de dissenyadors i arquitectes que són reconeguts internacionalment. En aquest sentit, les conferències que es realitzaran començaran a les 10 del matí i la darrera serà a les 18 hores de la tarda, tant el dijous com el divendres i n'hi haurà quatre per dia. 

 

Conferències dijous 7 de febrer:

  • 10h Emotion graphics a càrrec de Joan Achon, de Bio Estudi
  • 12h Maping, instal·lacions interactives i Fulldome, a càrrec de José Vaaliña, d’Eyesberg
  • 16h Etern efímer a càrrec d’Ignasi Bonjoch, d’Estudi Bonjoch
  • 18h Espai i temps a càrrec de Francesc Rifé, de Francesc Rifé Studio

 

Conferències divendres 8 de febrer: 

  • 10h Learning by gaming a càrrec de Carla Doyle de Funky Pie Studio
  • 12h Teoria sobre els processos creatius a càrrec de David Amorin de La Taberna de Dam
  • 16h CRÜ: being built a càrrec de C.Raurell i J. Astallé, de CRÜ Studi
  • 18h  Pràctiques condicionals, a càrrec de F.Sarquella, de Sarquella Torres

 

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus celebra les Jornades de Disseny Yazoo | Diputació de Tarragona
 

Formació continuada pels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny

Les Jornades Yazoo, que aquest any arriben a la quinzena edició, són un clar exponent de la doble vocació de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus de formar els seus alumnes i de dotar-los d'eines per a la formació continuada mitjançant propostes teòriques i experiències de professionals de reconeguda trajectòria. 

 

Així doncs, amb la voluntat de fer extensiva l'activitat i el coneixement que genera l'Escola a tota la ciutadania, la iniciativa s'obre a tot el públic, que podran assistir a tots els actes a la seu de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus, situada al carrer del Vent número 6.