ExproReus potenciarà les activitats per a nens i nenes de totes les edats

La fira multisectorial, que tindrà lloc entre el 10 i el 13 d'octubre, comptarà amb un programa de més de 50 activitats infantils
Imatge d'arxiu de les activitats per a nens i nenes d'ExproReus | Cedida

 

ExproReus comptarà enguany amb un ampli programa d’activitats infantils que té com a objectiu donar cabuda als nens i nenes de totes les edats. La 49a edició de la fira multisectorial de Reus, que tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre a FiraReus, aplegarà al voltant de més de 50 activitats infantils durant els quatre dies de la fira. Els més petits tindran l’Espai Bebè, on els infants de 0 a 3 anys podran participar en joc acompanyats dels seus pares i mares. Una altra franja d’edat és la que pot participar en les activitats de Salting Reus i a l’ampliació del Parc d’Aventures, on hi haurà un circuit de karts elèctrics infantil, rocòdrom i tirolina.

NOVETAT: Sigues el primer en conèixer les notícies i els successos de Reus gratis al mòbil. Fes clic aquí!

Entre els tallers programats, cal destacar un per a fer espelmes amb cera d’abelles, que els ajudarà a conèixer la tradicional feina d’apicultor i que anirà a càrrec de La Casa de la Mel. Per una altra banda, també es realitzarà un taller de la mà de La Garlanda, que ensenyarà als nens i nenes a fer punys de superherois amb rotlles de paper higiènic reciclats. A més, novament l’empresa Dynamind impartirà tallers de robòtica, una de les activitats infantils estrella del programa de la fira.

Per una altra banda, l’empresa El Fotomatón farà tallers de manualitats amb materials reciclats, pintacares i fotomatón infantil i La Vaca Voltaire de Llet Nostra tornarà a tenir un espai reservat a la fira. Qui també repetirà serà la ludoteca en anglès a càrrec de La Martina, amb facepainting i el taller «Little chef». 

Finalment, Alishow serà la responsable de fer ballar als més petits, amb la minidisco prevista a l’escenari de l’Auditori Exterior. La màgia del Mag Nebur i els jocs de taula també formaran part del programa i les màquines recreatives acabaran de cobrir la franja d’edat infantil i juvenil per tal que tots els membres de la família trobin el seu espai a la fira. ExproReus tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre a FiraReus. El preu de l’entrada és de 3 euros per al públic general i els menors de 7 anys poden entrar de manera gratuïta.

"📷Fabián Acidres engega el cicle d'exposicions fotogràfiques a Cal Massó" "🎵 AGENDA: Joan Dausà, Maria Rodés i el Petit de Cal Eril al cartell del Festival Accents 2019"