Torna a Reus la fira de bodes més important al territori: el Tot Nuvis 2018

La mostra es durà a terme del 16 a 18 de novembre a firaReus
Imatge de la desfilada Fira Tot Nuvis 2017 | Josep Martí

 

La fira dedicada a un dels moments més especials per les parelles torna a Reus del 16 al 18 de novembre, a firaReus. La Fira Tot Nuvis 2018 arriba a la seva 26a edició amb les desfilades de vuit marques de roba per a bodes, com activitat principal. Gairebé un centenar d'expositors donaran a conèixer les seves ofertes en relació al sector durant tres dies.

Presentació de la firaReus de Tot Nuvis 2018 | Laia Riba

 

 

La fira de refèrencia en el sector de les bodes

Aquesta fira és un referent en el sector de les bodes a la demarcació de Tarragona, un lloc on les parelles que es troben en procès d'organització de la boda poden trobar les respostes als seus desitjos. Aquest dilluns, 12 de novembre, s'ha fet la presentació de la Fira Tot Nuvis 2018, a les instal·lacions de firaReus. El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, ha destacat la «importància per la ciutat d'aquesta fira, que s'ha consolidat arribant a la 26a edició». Les entrades per la fira Tot Nuvis 2018 es poden comprar ja a través de la seva pàgina web.

Tot Nuvis 2018 organitza vuit desfilades

Tot Nuvis 2018 obrirà portes del 17 al 19 de novembre amb horari divendres de cinc a nou del vespre, i dissabte i diumenge d'11.00 hores a 21.00 hores, amb un total d'un centenar d'expositors presents en tots els sectors. Una de les principals novetats d'enguany, són les desfilades que es faran de manera individual per cada empresa. També s'ha posat èmfasi en el miratge de la fira obrint-se a nous espai de comunicació, com són les xarxes socials.

8 marques desfilaran a Tot Nuvis 2018 | Josep Martí

 

Tracte més directe i personalitzat amb els dissenyadors

La incitativa de les desfilades en solitari es va posar en marxa l'any passat i enguany, es torna a fer però amb 30 minuts de desfilada per empresa i amb una capacitat de públic més reduïda, per unes 150 persones. Amb aquesta activitat es pretén que la persona compradora tingui un tracte més proper amb l'empresa que ha desfilat. «Fem desfilades més personalitzades per tenir un contacte més directe», afegia Isaac Sanromà.

Fira Tot Nuvis 2017 | Josep Martí

 

Les empreses de càtering el principal reclam de la fira

A més, no només hi participaran les firmes de roba nupcial, sinó que també es mostraran tota mena d'empreses relacionades amb el sector de les bodes. Des d'empreses de restauració, fotografia, agències de viatges, empreses de detalls, o fins i tot clíniques dentals. Una de les principals característiques de les últimes edicions, resideix en l'auge de les empreses de restauració, sobretot els serveis de càtering. Segons manifesta el regidor de Promoció Econòmica de Reus, Marc Arza, «els restaurants clàssics donen pas a empreses de càtering, per facilitar la tasca del convit».

El sector de la fotografia molt present a Tot Nuvis 2018

Tanmateix, Marc Arza declara que «un 30% dels estands són del sector de la restauració i un 15% del servei de fotografia». Una tercera part de les empreses expositores vénen del sector de la fotoografia i el vídeo, cada cop més les parelles busquen que aquest servei sigui de màxima qualitat. A més hi ha un fenomen que cada cop té més demanda, i és el servei de photocall. Les parelles demanen molt aquesta activitat a les seves bodes.

El segon sector més representatiu és el de fotografia | Josep Martí

 

Un servei que soluciona els problemes el dia de la boda

Una altra particularitat de la fira Tot Nuvis 2018, és que els estands del sector de serveis de protocol ha crescut. Durant els dies de boda, les parelles passen per moment de nervis i estres, i cada cop més requereixen el servei perquè solucionin totes les situacions abans, durant i després de la boda. Per aquest motiu és un sector que està creixent en les darreres edicions.

Un 80% de les empreses expositores repeteixen la seva promoció a Tot Nuvis 2018, un any més. Per la majoria, la fira els hi resulta el principal mitjà de promoció anual. En un estudi d'impacte que es va fer per l'edició de Tot Nuvis 2017, es va concloure que va suposar un impacte de 900.000 euros.

"El Taller Baix Camp i els Xiquets de Reus presenten un calendari conjunt" "La fira de videojocs MR. GAME triomfa a Reus"