GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La nova edició de Tot Nuvis Reus segueix amb el seu format innovador i proper

Aquesta edició comptarà amb un centenar d'expositors. Com a novetat, es recuperaran les desfilades de vestits de comunió
Imatge de la desfilada de vestits de la Fira Tot Nuvis 2017 | Josep Martí 
 

L'espai de firaReus es prepara per acollir una nova edició de la fira Tot Nuvis, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre. Un indret d'uns 5.000 metres quadrats amb un centenar d'expositors on els assistents podran conèixer i resoldre tots els seus dubtes i curiositats de la mà de tots els implicats en el món nupcial. La regidora d'Empresa de l'Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès, ha volgut remarcar que han incorporat «un format més proper i personalitzat com els 'wedding planners'». 

 

Una bona acollida entre el públic i un bon impacte econòmic

Pallarès ha destacat que «tenim una fidelització important dels expositors, pràcticament, més d’un 75% d’aquests expositors, any rere any, tornen a vindre. Això vol dir que s’està fent un esforç important en com ens adaptem als nous temps i als nous formats, no només en el sector nupcial, sinó que també en les fires i congressos que tenen lloc en aquest espai».

 

D'altra banda, també creu que si l'afluència de públic segueix sent tan positiva, és perquè als assistents i a les empreses els agrada el nou format que s'està tirant endavant. «Des de firaReus es fa un esforç molt important per adaptar-se a les noves demandes del mercat i a les tecnologies», assegura la regidora. Pel que fa a l'impacte econòmic d'aquesta fira és de 900 mil euros, «gairebé un milió d'euros, per tant, és un volum de negoci important». 

 

La regidora d'Economia, Teresa Pallarès, i el vicepresident de la cambra de Comerç, Jaume Batista, a la presentació de Tot Nuvis | Marta Torrens

 

Desfilades de vestits i molt més

Confecció de vestits i complements per a les bodes, restauració i espais on poder celebrar aquest dia, 'wedding planners' que us assessoren en un dels dies més bonics, perruqueria i maquillatge per provar els looks que més us afavoreixin, fotografia i vídeo especialitzs en casaments per tenir un record ben bonic... tot i això i molt és el que oferirà la 27a edició de la fira Tot Nuvis de Reus.

 

Destacar el paper que tindrà la restauració, ja que, ocuparà el 30% dels estands presents a la fira. Pel que fa al sector de l'audiovisual de fotografia i vídeo, ocuparà el 15% del total. El vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, ha volgut remarcar que «tots els expositors són de la demarcació de Tarragona, des del Delta de l'Ebre fins al Vendrell». 

 

Com a novetat d'aquest any, s'han tornat a incorporar les desfilades de vestits de comunió, que seran diumenge al matí  A banda, també es realitzarà la desfilada de vestits per conèixer els diferents estils de vestuari i les novetats nupcials. La desfilada de vestits de noces tindrà una durada d'uns 30 minuts un aforament màxim de 170 persones. Podeu accedir al recinte firal el divendres, 15 de novembre, de 17.00 hores a 21.00 hores i el dissabte i diumenge, 16 i 17 de novembre, d'11.00 hores a 21.00 hores. El preu de l'entrada és de 5 euros.