GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Grup de Misericòrdies de Reus aconsegueix més de 3.000 euros per lluitar contra el coronavirus

S'han venut un total de 695 roses per omplir el Santuari de Misericòrdia de Reus
Misericòrdia s'omple de roses per lluitar contra el coronavirus | Laia Solanellas

 

El Grup Cultural de Misericòrdies de Reus va iniciar una col·lecta per a donar-los a la recerca del tractament precoç i la prevenció del coronavirus #JoEmCorono, de l'Oriol Mitjà i en Bonaventura Clotet. La iniciativa es va emmarcar els dies de Sant Jordi i, per no perdre la tradició tot i el confinament, es va omplir el Santuari de Misericòrdia de Reus de roses. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En total, la campanya 'Omplim de Roses de Sant Jordi el Santuari' ha venut 695 roses, a un preu de 5 euros cada una. En aquest sentit, la xifra total recaptada és de 3.350 euros per a la iniciativa en cerca d'una solució contra el virus. A més, d'una part del cost de les flors l'assumeix l'entitat reusenca com a aportació pròpia a la campanya. Des del Grup Cultural de Misericòrdies de Reus es vol agrair a l'empresa majorista Floresit de Reus.