L'Albiol de nit discover

Incertesa a Reus i el Camp de Tarragona per la presència i el soroll de diverses aeronaus volant baix

Podria tractar-se d'avions de l'Exèrcit de l'Aire, desplegats en la recerca de l'avioneta desapareguda, tot i que encara no hi ha confirmació oficial

Incertesa al Camp de Tarragona per la constant activitat aeronàutica al cel de les nostres comarques. Sobretot a la ciutat de Reus, diverses persones han alertat de sorolls i vibracions d’avions que sobrevolaven la geografia del Baix Camp, un fet que és habitual, però no amb la intensitat d’avui. A l’espera de confirmacions oficials, podria tractar-se d’aparells de l’Exèrcit de l’Airedesplegats durant la jornada d’aquest dimecres, per localitzar l’avioneta sinistrada a les aigües de la costa tarragonina. L’Ajuntament de Reus, de moment, no té constància de cap activitat inusual o excepcional sobre el cel del municipi.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Proves aeronàutiques, una altra hipòtesi

El soroll insistent de turbines s’ha fet notar a diversos punts del territori dins del radi Tarragona-Valls-Reus i, ara mateix, els radars de vol en temps real tampoc detecten aeronaus a la zona. Trànsit Aeri de Catalunya, un compte de Twitter que agrupa la informació de diferents radars en directe, tampoc té registre d’anomalies o maniobres extraordinàries a l'espai aeri. En resposta a la seva informació publicada a la xarxa, alguns usuaris han apuntat que podria tractar-se de proves amb diversos tipus d’avions, entre els quals, militars.


Comentaris
Oscar
Hoy por la mañana temprano en riba-roja de Ebro se escuchaba lo mismo algo sobrevolando con un ruido muy fuerte algo extraño un saludo
javi
serán un ovni con turbinas, Mira que sois... Madre mia que gente.