GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les inscripcions per la Caminada Popular de Reus a La Pineda ja estan obertes

La caminada serà el pròxim 14 d'abril i el recorregut serà de tretze quilòmetres
Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Caminada Popular Reus -La Pineda amb sortida des del Mas Iglesias | TarragonaDigital.com
 

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Reus i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de Tretzesport, organitzen la Caminada Popular Reus - La Pineda que se celebrarà el pròxim diumenge, 14 d'abril. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer de manera gratuïta a través d'aquest enllaç. En l'edició passada ja van participar un miler de persones, aquest recorregut s'inclou dins de la programació de les Caminades Populars. 

 

Solidaritat i esport

Aquest any, la caminada serà a benefici de la Fundació Amics de Joan Petit nens amb càncer, una fundació que pretén prestar ajuda i atenció als afectats pel càncer infantil, sigui directament o indirectament. També vol difondre i divulgar sobre aquesta malaltia. El pròxim 1 de juny, s'organitza un torneig d'hoquei patins a Reus. La competició compta amb la col·laboració del Reus Deportiu i se solidaritza amb aquesta fundació i amb les famílies afectades pel càncer infantil. 

 

Dia Mundial de l'Activitat Física

La Caminada Popular Reus - La Pineda se celebra amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física —el pròxim dissabte, 6 d'abril—. La caminada tindrà un recorregut d'uns tretze quilòmetres amb una dificultat de nivell baix i es combinaran trams urbans amb trams de camins.

 

La sortida serà a les 9.00 hores des del Parc Mas Iglesias, a la plaça Ramon Amigó, davant del Centre de la Imatge Mas Iglesias. El recorregut seguirà en direcció al camí de Vila-seca i, després de travessar el nucli antic de la població, arribarà al paratge natural de la Torre d'en Dolça, al quilòmetre 7,5, serà el punt d'avituallament líquid. Un cop aquí, caldrà arribar a la platja de La Pineda, més concretament, a la zona dels Pins de Mariscal. Un cop finalitzi el recorregut, es proporcionarà aigua i menjar als corredors. Més tard, s'aniran omplint els autobusos que l'organització proporciona als corredors perquè puguin tornar cap a Reus. Des de l'organització recomanen als participants que portin aigua durant el recorregut.