Presumptes lladres es fan passar per treballadors de Correus a Reus per robar en cases

Testimonis han vist com un grup de persones entren als blocs de pisos amb actitud sospitosa utilitzant aquest mètode
Les persones sospitoses d'entrar a robar es fan passar per treballadors de l'empresa Correus | Twitter

 

Diversos veïns de Reus estan preocupats pel nou 'modus operandi' que s'està portant a cap a la ciutat per entrar a robar a domicilis. Els presumptes autors d'aquest delicte es fan passar per treballadors de l'empresa de Correus i demanen als veïns del bloc de pisos que els hi obrin la porta d'entrada al recinte, un cop dins del bloc és quan entren a robar o inspeccionen les cases per veure quina és la millor manera per poder-hi accedir i després entrar a robar.

Entren als domicilis fent-se passar per carters

A través de les xarxes socials hi ha testimonis que han explicat com han vist a persones, normalment joves, que realitzen aquest mètode. Bàsicament aquest grup de persones primerament truquen als porters automàtics dels blocs de pisos i quan el veïnat els hi demana qui són, afirmen que són treballadors de l'empresa de servei postal i de missatgeria Correus o altres empreses de les mateixes característiques que han d'entrar al bloc per fer una entrega.

S'han produït diversos casos a Reus

El veïnat, pensant que efectivament són treballadors, els hi obre la porta i llavors és quan hi ha la possibilitat que es produeixi el delicte. Els testimonis expliquen que un cop dins aquestes persones es dediquen a observar les portes de les cases amb actitud sospitosa i que efectivament veuen com no són treballadors de Correus.

Els testimonis coincideixen que són persones joves, que no van vestides com els treballadors de Correus o d'altres empreses de missatgeria, presenten una actitud sospitosa i que van passant per cada planta del bloc de pisos a observar les cases.

Amb aquest mètode van aconseguir entrar en diversos edificis del carrer Camí de l'Aleixar, on va haver-hi una onada de robatoris en aquesta zona durant la setmana passada. Els lladres van entrar en tres pisos de dos edificis on no hi havia ningú al seu interior i sense forçar la porta van robar en els habitatges. Només van acabar trencant els vidres de la galeria per poder accedir en un immoble.

També et pot interessar:

"❗ BONES NOTÍCIES: El Museu de Reus està d'enhorabona" "🎤Música a la Biblioteca Pere Anguera de Reus amb el cicle Chill Out"