Mor Francesc Font de Rubinat

President d'honor de l'Institut Per Mata, va dirigir-lo durant tres dècades

Francesc Font de Rubinat ha mort aquest dimarts, 24 de març, amb 95 anys per causes naturals. L'advocat i president d'honor de l'Institut Pere Mata n'havia sigut membre del consell d'administració durant més de 50 anys tal com recorda la institució. Durant tres dècades va presidir-la, i va recollir, en nom de l'Institut, la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l'any 2014.

Tal com esmenta la institució, durant l'època de Francesc Font de Rubinat al capdavant es va viure «una de les etapes de màxima expansió de l’entitat, començant per la inclusió de la salut mental en el sistema públic de salut». També va ser durant aquest temps quan es va incorporar Villablanca als serveis de l'Institut Pere Mata.

Un fet «que va significar l’inici de l’atenció a la discapacitat, àmbit en què actualment Villablanca és un centre de referència a Catalunya». Des de l'any 2018 era president d'honor, un càrrec que se li va atorgar quan, per edat, va deixar la presidència executiva de l'Institut Pere Mata.

"🚌Nous horaris del bus urbà de Reus pel coronavirus" "❗ ATENCIÓ: L'advertència sobre les mascaretes casolanes de l'Ajuntament de Reus"