Onada de robatoris i destrosses a vehicles a Reus

En menys de dues setmanes fins a 17 vehicles s'han vist afectats

Durant els últims dies la ciutat de Reus ha patit diversos robatoris i destrosses a vehicles. Fins a 17 cotxes han estat afectats per actes vandàlics a diversos punts de la ciutat en els últims 10 dies. Els agents policials han obert una investigació per trobar als autors dels fets. La matinada de divendres, dia 12 d'abril, va ser quan es van concentrar el major nombre de destrosses a vehicles.

Trenquen finestres i roben elements de vehicles

Les persones responsables dels vehicles ja han denunciat els actes vandàlics i els robatoris a la policia. Els fets es van produir a llocs diferents de la ciutat, però amb les mateixes característiques; vidres i retrovisors trencats i robatori d'objectes de l'interior del vehicles. Alguns dels fets van tenir lloc a l'avinguda de Josep Pla, al carrer de Josep Maria i Prous, al carrer de Sor Lluïsa Estivill i el carrer de Ricard Artiga i Esplugas.

Els Mossos d'Esquadra també van registrar incidents amb les mateixes característiques el dijous 11 d'abril. A més, aquests fets se sumen als quatre vehicles que també es van veure afectats el passat d'abril al barri Mas Iglesias.

La plaça de Sant Francesc a Reus, on van veure als presumptes autors dels fets | Miguel Cabrerizo

 

Detinguts per fer una estrebada mentre anaven amb bicicleta

El passat dijous, 11 d'abril, dos homes van ser detinguts a Reus com a presumptes autors d'un robatori amb violència i un altre de robatori amb força en grau de temptativa. Una patrulla policial va veure a dos homes que anaven en bicicleta i aquesta quan van veure la policia van llençar una bossa a l'altura de la plaça de Sant Francesc, al barri del Carme i van fugir del lloc.

Els agents policials van començar a perseguir als individus, dos homes de 25 i 34 anys, de nacionalitat colombiana i veïns de Cambrils i Maspujols, i finalment els van detenir. Durant l'escorcoll els agents van trobar eines susceptibles de ser utilitzades per a la comissió de robatoris amb força.

Mentre detenien als presumptes culpables, a les dependències de la Guàrdia Urbana van arribar  unes persones  denunciant que havien patit una estrebada i explicant que els autors eren els dos joves detinguts.