Un nou premi de l'ONCE deixa més de 3.500 euros a Reus

Una butlleta del joc 7/39 ha premiat, amb sis encerts, la capital del Baix Camp
Imatge d'un quiosc de la ONCE | Cedida

 

L’ONCE ha repartit aquest dijous, 13 de juny, un total de 3.538,13 euros a la ciutat de Reus. L’agent venedor, Antonio Carrasco, va ser qui va vendre una butlleta del joc 7/39 premiada amb sis encerts. Ubicat al carrer Monterols, al carrer Roger de Belfort i al quiosc ubicat a la Plaça del Nen de les Oques, ha portat sort a la capital.  

 

El 7/39 és un joc de l’ONCE en el qual s’han d’escollir set números dels 39 de cada bloc d’apostes. Tanmateix, cada butlleta porta assignat automàticament un número de reintegrament entre el zero i el nou.  Dilluns i dijous es realitzen els sortejos setmanals i es pot triar si participar en un o dos d’ells. Tot per la possibilitat d’aconseguir un milió d’euros.

 

Dos premis de milers d’euros a Reus i Cambrils

El 31 de maig, l’ONCE va repartir un total de 4.625,10 euros a Cambrils en el sorteig de l'Eurojackpot. L'agent venedor va ser en Josep Rovira, que va portar la sort a Cambrils des del punt de venda ubicat al número 3 de la plaça d'Aragó.

 

Allà Rovira va vendre la butlleta de l'Eurojackpot amb un premi de quarta categoria —amb quatre encerts i dos sols—. Cambrils forma part de l'agència de l'ONCE de Reus, que presta serveis personalitzats a 430 afiliats, i compta amb 77 agents venedors de productes de joc de l'Organització

 

D'altra banda, el sorteig del 'Gordo' de La Primitiva, del 2 de juny, va premiar un veí de Reus amb un premi de segona categoria. Així doncs, aquest reusenc es va emportat ni més ni menys que 165.126,20 euros.

 

La combinació guanyadora era amb els números 14 42 31 10 43 i el número 1 al reintegrament. Els encertants de segona categoria són aquells que encerten les cinc combinacions de números, però no el reintegrament.