Bravium Teatre

El Bravium Teatre presenta la seva programació del mes d'abril

La programació està farcida de música i concerts per a tots els públics

El teatre Bravium de Reus ha presentat, aquest mes de març, l'agenda de la seva programació que té prevista pel pròxim mes d'abril. El teatre es va construir l'any 1906 i és una entitat reusenca dedicada al teatre d'aficionats. L'any 1996 es va remodelar i, actualment, té una capacitat per a 250 persones i segueix sent un punt de referència per a molts artistes del territori. 

Agenda del mes d'abril de Bravium Teatre

 

Dimecres, 3 d'abril a les 19.30 hores

Premis Amenós als que més enganxen al món de Reus, el teatre acollirà la vuitena edició de l'entrega de premis als que «més Enganxen al Món de Reus». El premi el lliure el comunicador Josep Baiges a partir de les propostes que fan els lectors del seu bloc. Per cinquè any consecutiu, els guardons recordaran a un dels impulsors d'aquests premis, Jaume Amenós i Masdéu, que va morir l'any 2014. També es farà entrega dels premis Mestre de la Ràdio, per cinquè any, als professionals o mitjans que més han significat en l'àmbit de la radiodifusió. D'altra banda, també hi haurà un espai pel Premi Sugranyes al fet musical de l'any. La gala és oberta a tothom i pretén convertir-se en una festa de reconeixement a una trentena de persones i entitats que, amb la seva activitat, han estat rellevants a l'hora de fer ciutat. 

Dissabte, 6 d'abril a les 20.00 hores

Medusa en concert (flueix, s'adapta i irrita), recull l'evolució musical dels seus components i la posa al servei d'un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques de diferents estils musicals. El jazz, el rock, el pop, la cançó d'autor... formen aquest conjunt de cançons amb una veu col·lectiva, construïda a partir de cinc visions personals. El preu de l'entrada és de 8 euros i pels socis 6 euros. 

Divendres, 12 d'abril a les 21.00 hores

Cor Masculí de Barcelona, està format exclusivament per homes. Dirigits per Luc Olivier, intenten que cada concert sigui un moment inoblidable i divertit pel públic. Jazz, pop, teatre musical i altres gèneres és el que aquest cor vol oferir als seus espectadors. El preu de l'entrada és de 8 euros i pels socis 6 euros. 

Diumenge, 14 d'abril a les 19.00 hores

Orquestra de Cambra «Peret Ganxet», l'orquestra va començar la seva trajectòria assajant als locals del Bravium Teatre a finals del 2018. Està formada per 10 intèrprets joves que s'estan formant en diferents conservatoris i un director, Eduard Sendra. Dins del seu repertori s'hi trobarà una part de música de composició pròpia i, una altra, amb peces tradicionals catalanes. Amb motiu de la celebració dels actes de l'any Peret Ganxet, volen oferir un concert únic per presentar la seva feina com a conjunt instrumental de música clàssica en format de cambra. El preu de l'entrada és de 10 euros i pels socis 8 euros.

Dissabte, 27 d'abril a les 21.30 hores

Relats Eròtics: Sense Llençols, De forma dramàtica i amb tocs d'humor, es presenten tot un seguit de relats curts i entrellaçats que parlen de sexe, de com el vivim, el sentim, el somiem... Relats carregats de passió, obsessió, amor i, sobretot, sexe. Tots tenim dues cares i tots tenim somnis, desitjos, pors i fantasies sexuals secretes que només afloren sota els llençols. Dirigida per Vicenç Cañón i escrita per Òscar Solé i protagonitzada per Anna Fortuny, Cristina Masdéu, Encarna Línez, Josep M. Piñol, Laura Reverté, Òscar Solé, Roser Martínez i Sergi Torrents. El preu de l'entrada és de 10 euros i pels socis 8 euros.

 

El teatre també recorda que el dilluns, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, tindran un espai amb una parada a la plaça del Mercadal per a tothom qui vulgui donar-hi una ullada.