Incendi carrer Arquitecte Caselles

Provoquen un incendi en un habitatge de Reus amb una dona lligada dins

La dona que viu al primer pis de l'immoble hauria estat trobada lligada a l'interior de l'immoble mentre les flames ja començaven a prendre

Greu incident el viscut aquest matí a Reus. La planta baixa d'un immoble situat al carrer de l'Arquitecte Caselles ha començat a cremar i, a conseqüència de les flames, la persona que viu a sobre ha quedat intoxicada pel fum. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, la dona ha sigut trobada amb les mans lligades i emmordassada, en el moment de ser rescatada i ha estat traslladada en estat greu per inhalació de fum a l'Hospital de Sant Joan de Reus.

L'incendi ha estat provocat

El servei d'emergències ha rebut l'alerta per l'incendi quan faltaven un parell de minuts per a les onze del matí d'aquest divendres. Les flames han començat a cremar la planta baixa del número 31 del carrer de l'Arquitecte Caselles de Reus, segons els Bombers de la Generalitat, on hi havia molta brossa.

A conseqüència de l'incident, els Bombers s'han traslladat fins al lloc dels fets amb dues dotacions per apagar el foc. 

No és la primera vegada que intenten calar foc a l'edifici

Les causes de tot plegat encara no estan clares i la policia continua investigant aquest cas que té amb l'ai el cor els veïns de la zona. Segons testimonis directes dels fets, el d'avui no seria el primer cop que s'intenta calar foc a l'edifici on viu la família de la persona afectada. Hi hauria fins a quatre denúncies prèvies per l'intent reiterat de provocar un incendi a aquest immoble. Els motius que portarien a algú a fer això  tampoc han transcendit i hi ha una investigació oberta al respecte.

Entre els veïns de la zona, hi ha cert temor a parlar-ne i ho fan de forma tímida donada la gravetat dels fets. Pel que ha pogut esbrinar aquest mitjà, el dia 20 d'aquest mateix mes ja es va intentar provocar un incendi a l'immoble, fet que va ser denunciat i també aquesta matinada una o diverses persones ho han intentat, mentre a l'immoble hi hauria les persones que hi viuen dins. A l'immoble hi viuen de forma habitual una mare, d'avançada edat, el seu fill i la dona d'aquest, que és qui avui ha aparegut lligada i emmordassada a l'interior de l'immoble en el qual ja començava l'incendi. 


Comentaris