ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

'La Quiniela' i l'Extra del Dia de la Mare de l'ONCE reparteixen milers d'euros a Reus

S'han venut cinc cupons amb 40.000 euros cadascun de l'ONCE | Un afortunat ha guanyat 120.000 euros amb la Quiniela
La Quiniela deixa un premi de 120.000 euros a Reus | cedida.

 

Un cap de setmana de fortuna a la ciutat de Reus. L'Extra del Dia de la Mare de l'ONCE ha deixat un bon grapat de milers d'euros a la capital del Baix Camp, on han tocat cinc cupons premiats. A més, en aquest cap de setmana, una persona ha estat l'afortunada de fer 14 encerts a la Quiniela, el qual també va segellar la butlleta a Reus. En total, 320.000 euros s'han repartit aquest últim cap de setmana.

 

 

Encerta 14 resultats a la Quiniela

Només cinc persones han encertat 14 dels 15 resultats de la Quiniela aquesta setmana i, un d'ells, va segellar la seva butlleta a l'administració de la Pastoreta a Reus. La sort ha fet que, en total, s'endugui un premi de 119.578,25 euros, ja que no va haver-hi cap encertant de 15.

 

Cinc cupons del Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare de l'ONCE van tocar a Reus | ONCE

 

Es venen 5 cupons guanyadors de l'Extra del Dia de la Mare de l'ONCE

L'ONCE va realitzar aquest cap de setmana el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare. L'agent venedor, Francisco Navarro, ha portat la sort a Reus venent cinc butlletes del 03302, número guanyador, des del seu punt de venda a l'Avinguda Doctor Josep Laporte, davant la cafeteria de l'Hospital Sant Joan.

 

El premi d'aquests cupons, en total, és de 200.000 euros, de 40.000 euros cada butlleta venuda. Tanmateix, el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare de l'ONCE va posar en joc un primer premi de 17 milions d'euros a l'encertant del número i sèrie, a més de 99 cupons més, premiats amb 40.000 euros cadascun a les cinc xifres del número.