Reus estrena 76 noves places d'aparcament regulat la barri del Carme

La nova àrea d'aparcament és provisional
L'àrea compta amb 76 noves places d'aparcament regulat | cedida

Ja està en marxa l'àrea d'aparcament de zona blava del barri del Carme de Reus. L'Ajuntament, a través de l'empresa Reus Mobilitat i Serveis, l'ha posat en marxa aquest divendres, 12 de juny. Es tracta d'una àrea amb 76 noves places regulades amb parquímetre, que amplien fins a 131 les places de zona blava en aquest cèntric punt de Reus, a tocar del tomb de Ravals, com és l'entorn del carrer de Sant Benet.

Aquesta nova zona blava té la mateixa tarifa que les dues ja existents que hi ha a tocar. Es tracta d'una àrea d'aparcament regulat de llarga estada, amb un màxim de 4 hores, i molt propera al centre de la ciutat. Aquest espai compta amb dos nous parquímetres, que s'afegeixen als dos ja existents que ja hi ha a les àrees de Sant Benet i Sant Francesc. 

La nova àrea d'aparcament, però, és provisional, ja que s'està a l'espera de l'execució dels diversos projectes d'equipaments i d'habitatge protegit, que l'Ajuntament de Reus i la Generalitat tenen previst promoure en aquesta zona del barri del Carme. En aquesta zona s'hi ha d'instal·lar, també, l'equipament que desdoblarà el CAP Sant Pere.

"Situació límit: El carrer de Reus que pateix una onada d'aldarulls" "Atenció: Una de les entitats comercials de Reus canvia de president"