Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob

Els vehicles incorporaran càmeres de seguretat interiors i diverses millores tecnològiques

 

 

A partir d'aquest dimecres, 17 d'abril, Reus Transport posarà en marxa deu nous autobusos equipats i adaptats amb noves tecnologies que s'incorporaran a les diferents rutes de la flota de la ciutat, per tal d'oferir un millor servei i seguretat als usuaris.

 

Els nous vehicles disposaran de càmeres interiors que vetllaran per una major seguretat dels viatgers a l'hora de pujar i baixar; una gravació continuada que estarà permanentment connectada al Centre de Control Central de Reus Transport i les màquines validadores i expenedores de bitllets.

 

Una altra de les novetats més destacades, serà la millora de la informació, tant a través dels rètols LED situats a l'exterior del vehicle, com les quatre pantalles interiors amb informació a temps real de les parades. Unes pantalles que també podran emetre informació d'interès.

 

Els deu autobusos nous que s'incorporaran a la flota a partir d'aquest dimecres, no tindran una línia concreta assignada, sinó que cobriran de manera aleatòria totes les línies actuals.

 

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob | Ajuntament de Reus

 

Flashmob promocional de Reus Transport

La presentació d'aquests vehicles renovats, va comptar amb l'enregistrament de la flashmob #REUSestrenaBUS, una actuació de l’orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus i un grup de ballarines de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, interpretant conjuntament la 'Marxa Turca' de Mozart. El vídeo resultant acompanyarà als usuaris dels autobusos a través de les noves pantalles, alhora que es difondrà a través de les xarxes socials per promocionar el transport públic de la ciutat.

 

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob | Ajuntament de Reus

 

 

 

Et pot interessar

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies més importants de Reus. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris