ÚLTIMA HORA

Els dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès donen negatiu

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob

Els vehicles incorporaran càmeres de seguretat interiors i diverses millores tecnològiques

 

 

A partir d'aquest dimecres, 17 d'abril, Reus Transport posarà en marxa deu nous autobusos equipats i adaptats amb noves tecnologies que s'incorporaran a les diferents rutes de la flota de la ciutat, per tal d'oferir un millor servei i seguretat als usuaris.

 

Els nous vehicles disposaran de càmeres interiors que vetllaran per una major seguretat dels viatgers a l'hora de pujar i baixar; una gravació continuada que estarà permanentment connectada al Centre de Control Central de Reus Transport i les màquines validadores i expenedores de bitllets.

 

Una altra de les novetats més destacades, serà la millora de la informació, tant a través dels rètols LED situats a l'exterior del vehicle, com les quatre pantalles interiors amb informació a temps real de les parades. Unes pantalles que també podran emetre informació d'interès.

 

Els deu autobusos nous que s'incorporaran a la flota a partir d'aquest dimecres, no tindran una línia concreta assignada, sinó que cobriran de manera aleatòria totes les línies actuals.

 

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob | Ajuntament de Reus

 

Flashmob promocional de Reus Transport

La presentació d'aquests vehicles renovats, va comptar amb l'enregistrament de la flashmob #REUSestrenaBUS, una actuació de l’orquestra Camerata XXI - Ciutat de Reus i un grup de ballarines de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura, interpretant conjuntament la 'Marxa Turca' de Mozart. El vídeo resultant acompanyarà als usuaris dels autobusos a través de les noves pantalles, alhora que es difondrà a través de les xarxes socials per promocionar el transport públic de la ciutat.

 

Reus Transport posa en marxa deu nous autobusos acompanyats d'una flashmob | Ajuntament de Reus

 

 

 

Et pot interessar