GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Bombers retiren un rusc d'abelles a l'avinguda de Sant Jordi de Reus

L'eixam s'havia format en un arbust davant de la comissaria de la Policia Nacional
El rusc s'havia format a un arbust de l'avinguda de Sant Jordi de Reus | TarragonaDigital

 

El bon temps ha arribat a Reus i amb ell les abelles. Aquesta tarda, de dijous 9 de maig, els bombers han tornat a retirar un rusc d'abelles davant de la comissaria de la policia nacional, a l'avinguda de Sant Jordi. A finals del mes d'abril, va passar un incident semblant i un carrer cèntric de la ciutat va estar unes hores tallat a causa de la retirada d'un rusc d'abelles. Amb l'arribada de la primavera aquesta imatge s'anirà repetint constantment pels carrers de la ciutat.

 

Una dotació dels bombers ha anat a retirar el rusc | TarragonaDigital

 

Amb la primavera, tornen les abelles a Reus

Una dotació dels Bombers de la Generalitat ha rebut l'avís avui quan passaven uns minuts de les cinc de la tarda, perquè hi havia un rusc d'abelles en un arbust. La policia local de Reus ha avisat als bombers perquè procedissin a retirar l'eixam d'abelles, ja que podria suposar un perill per la ciutadania. Els professionals han col·locat una caixa de cartó perquè les abelles entrin i posteriorment poder retirar-les d'allà sense perjudicar a les abelles.

 

Els operaris han treballat per treure les abelles | TarragonaDigital

 

Abelles sota un test del centre de Reus

El passat mes d'abril el centre de Reus va patir un incident semblant. La Guàrdia Urbana de Reus va avisar als Bombers de la Generalitat que s'havia format un rusc en un test del carrer Major de la Capital del Baix Camp. Els bombers van procedir a retirar l'eixam i perquè no hi hagués cap perill per la població, els agents de la policia local van acordonar la zona unes hores.

 

Els Bombers de la Generalitat col·loquen un espai alternatiu per a les abelles al fanal | Ajuntament de Riudoms

 

Retirada d'un rusc al centre de Riudoms

Avui, a Riudoms els bombers han hagut d'intervenir per una acció amb les mateixes característiques. La policia local del municipi ha alertat que hi havia un eixam d'abelles a la plaça de l'Om de Riudoms, una dotació de bomber s'ha adreçat al lloc dels fets. Les abelles s'havien instal·lat en un fanal de la plaça i els bombers han fet servir el mateix mètode, la col·locació d'una caixa de cartró per després retirar a aquests animals.