La Salle de Reus organitza una jornada festiva en honor a Sant Joan Baptista

El dimarts 14 de maig l'alumnat celebrarà el 300 aniversari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle
Col·legi Salle Reus en una imatge d'arxiu | Jordi Olària Gras

 

L'escola La Salle de Reus celebra el pròxim dimarts 14 de maig el 300 aniversari de la mort de sant Joan Baptista de La Salle. Aquest acte se celebra de manera simultània totes les ciutats del món on els lasal·lians hi són presents i el centre educatiu de Reus també commemora aquesta festa. Amb motiu de l'aniversari es realitzarà una jornada festiva i una Eucaristia d'Acció de Gràcies.

 

Jornada festiva a La Salle Reus

La institució dels Germans de les Escoles Cristianes —La Salle— s'unirà a la celebració que es durà a terme la tarda de dimarts juntament amb els 80 països on els lasal·lians hi són presents. A Catalunya, els 25.000 alumnes i 1.500 docents de les 25 escoles que pertanyen a La Salle, també ho volen festejar per aquest motiu ho faran tots a la mateixa vegada. 

 

A Reus fa gairebé 70 anys que hi ha presència lasal·liana, una institució amb molta història a la ciutat. La Salle de Reus amb els seus quatre germans de la comunitat, els 70 professors i els més de 1.200 alumnes ho celebraran en un acte festiu al jardí de l'escola a les 12 del migdia. En aquest àmbit l'escola lliurarà als alumnes una gorra i un mocador commemoratiu de la jornada festiva.

 

L'alumna de La Salle Reus, Lídia Bofarull, va guanyar l'XI Olimpíada d'Economia de la URV | La Salle Reus

 

Una alumna de La Salle Reus guanya la XI Olimpíada d'Economia

A banda de la commemoració de Joan Bapitista de La Salle, el centre educatiu també està d'enhorabona amb la guanyadora de la XI Olimpíada d'Economia de la Universitat Rovira i Virgili. Lídia Bofarull Barberà, alumna de segon de batxillerat del Col·legi La Salle de Reus ha estat la guanyadora d'aquest concurs organitzat per la Facultat d'Economia i Empresa de la URV.

 

En aquest certamen van participar un total de 154 estudiants de 35 centres de secundària de la província de Tarragona i l'alumna de La Salle va quedar en primera posició en la categoria de Prova Local. Ara representarà a la URV en la fase final que se celebra a Madrid.

 

A més, el primer classificat a la Fase Local reb, si el curs 2019-20 es matricula en alguna de les titulacions oficials de grau o doble grau de la Universitat Rovira i Virgili, un premi màxim de 1.500 euros, com a ajut a l'estudi.

Més notícies de la categoria Reus