Allarguen una setmana més el servei de bus gratuït per anar a l'Hospital Sant Joan de Reus

L'empresa municipal Reus Transport ha decidit continuar una setmana més la prova pilot
Allarguen una setmana més el servei de bus gratuït per anar a l'Hospital Sant Joan de Reus | Cedida

 

Reus Transport ha repartit 5.000 bitllets gratuïts entre els usuaris de l'Hospital Sant Joan de Reus durant aquesta setmana, una iniciativa que l'empresa municipal ha realitzat com prova pilot per tal de promocionar el transport públic per als trajectes fins al centre mèdic. Per continuar amb la prova, aquesta setmana vinent, de l'11 al 17 de novembre, se n'hi sumaran 8.000 més. D'aquesta manera els usuaris podran viatjar gratuïtament des de la ciutat fins al centre sanitari mitjançant les línies 20 i 60, que connecten els dos punts. 

 

Viatges gratuïts mitjançant un codi QR

En anteriors ocasions ja s'ha utilitzat aquest mètode per viatjar gratuïtament amb el transport públic. Els codis QR oferts per Reus Transport estaran als bitllets que es reparteixen a l'Hospital, el qual s'haurà de passar pel lector que hi ha en cada un dels vehicles. 

 

A més dels bitllets repartits a l'Hospital Sant Joan, també estan disponibles a l'APP de Reus Transport o el pots trobar a la web en aquest enllaç. El bitllet, però, només és vàlid per a la L20 i la L60. 

 

La línia 20 cobreix el trajecte entre l'Hospital i el barri Immaculada, creuant tota la ciutat, mentre que la línia 60 connecta la plaça de les Oques amb l'Hospital amb menys de 20 minuts.

 

Més de 2,6 milions de passatgers a l'any

Reus Transport realitza promocions periòdicament per fomentar l'ús del transport públic. El setembre de 2019 es va fer la campanya per als estudiants, la qual va ser un èxit, i es va tancar amb una mitjana de més de 1.000 viatges diaris. En només una setmana, es van fer 5.327 viatges gratuïts validats amb codis QR que es van repartir als alumnes de tots els instituts i centres de secundària de la ciutat. En total, l'any 2018, es va tancar amb 2,62 milions de passatgers i la previsió és superar la xifra aquest 2019.

Més notícies de la categoria Reus