REDESSA a Reus fixa les noves tarifes pel 2019 per llogar despatxos i locals

Els despatxos es podran llogar per 99 euros al mes i els locals per 149 euros
El centre d'empreses Redessa 1, al camí de Valls, ofereix despatxos i locals | Jordi Olària

 

Totes aquelles persones que estiguin pensant muntar un negoci i els hi manca un espai, REDESSA 1 posa a l'abast de tots aquests emprenedors locals perquè puguin instal·lar la seva empresa. El Consell d'Administració de REDESSA ha aprovat les noves tarifes pel 2019, per aquells emprenedors que vulguin utilitzar els seus locals i despatxos. REDESSA 1 se situa al camí de Valls de Reus. Aquests locals van dirigits a empreses locals, estatals i estrangeres que necessitin un despatx i vulguin ubicar-se al municipi o disposar d'una representació o delegació a Reus.

 

Despatxos i locals a lloguer a Reus

El centre d'empreses REDESSA 1 de Reus posa a disposició dels emprenedors despatxos i locals amb unes tarifes de 99 € al mes en el cas dels despatxos, i de 149 € en el cas dels locals, durant el primer any. Actualment diverses empreses ocupen ja aquest espai, fent que REDESSA 1 es trobi a un 74% de la seva ocupació. Altres espais del centre d'empreses com el Tecnoredessa tenen una ocupació del 98%.

 

L'edifici Tecnoparc és un dels dos del complex de Redessa en aquest polígon | Jordi Olària

 

Remodelació de les instal·lacions

Enguany REDESSA 1 ha fet una remodelació de les seves instal·lacions després de 25 anys. Amb un pressupost de 75.000 euros, les instal·lacions de REDESSA 1 presenten diverses millores. D'altra banda, a l'edifici del Tecnoparc també s'han fet diverses millores, com la remodelació dels menjadors i la instal·lació d'una sala creativa on s'han dut a terme les sessions de l'Escola d'Emprenedoria.

 

Ajuda empresarial amb REDESSA

REDESSA ha posat a l'abast dels emprenedors els serveis d'ajuda empresarial, on més de 300 futurs empresaris exposaven els seus dubtes. Tanmateix, el centre d'empreses a treballat amb instituts de secundària de Reus amb el programa Llavor Emprenedora, un total de 12 centres han participat.

 

Les ofertes d'espais municipals per a les empreses busquen, principalment, el sector tecnològic, centre CEPID   | Isma Llanes

 

Busquen l'ocupació màxima pel 2019

En aquests moments, el centre empresarial REDESSA s'ha fixat diversos objectiu per l'any 2019 com per exemple arribar a la màxima ocupació d'empreses a l'edifici del Tecnoparc, o bé a un 81% a REDEESSA 1 i un 80% al CEPID. A més, l'any vinent se seguirà apostant per programa d'acompanyament a l'emprenedor de l'Escola d'Emprenedoria de REDESSA.

"L'ANC de Reus canviarà de coordinador" "Organitzen, a Reus, un dejuni en solidaritat amb els presos en vaga de fam"