El Teatre Fortuny de Reus remodelarà les seves instal·lacions

El Consorci ha invertit 30.000 euros per conservar, reparar i millores diverses zones del teatre durant el mes de juliol i agost
El Teatre Fortuny estarà els mesos de juliol i agost en obres | Laia Solanellas

 

A principi de setembre el Teatre Fortuny de Reus presentarà una nova imatge i és que el Consorci d'aquest teatre ha decidit apostar per oferir un millor servei a l'espectador i als actors millorant les seves instal·lacions, especialment a la part de l'escenari i dels camerinos. El Teatre Fortuny invertirà 30.000 euros a conservar i millorar les instal·lacions i ho farà entre els mesos de juliol i agost.

 

Treballs de manteniment a les instal·lacions del Teatre Fortuny | Cedida

 

El Teatre Fortuny presentarà una nova cara al setembre

Aprofitant que durant els dos mesos de vacances d'estiu al Teatre Fortuny no hi ha activitat escènica des del Consorci han decidit posar en marxa diverses accions de conservació i millora de les dependències del teatre. Bàsicament es realitzarà una millora de la pintura a la part de l'escenari i de tota la zona dels camerinos. També es rehabilitarà altres zones de l'escenari i les sortides d'emergència, concretament la del carrer de Boule.

 

El Teatre Fortuny està realitzant tota una sèrie d'obres per millorar alguns espais de l'edifici | CEDIDA

 

El Consorci inverteix 30.000 euros millorar les instal·lacions

A més també es farà una actuació en els elements elèctrics i d'il·luminació artística amb la seva conservació, reparació i manteniment. Es restauraran alguns elements arquitectònics que formen part de la sala. Per enguany s'ha destintat un pressupost de 30.000 euros per la remodelació i l'any passat es va destinar una dotació de 70.000 euros que va servir per millorar la climatització i els equips.

 

Unes actuacions que havien de ser imminents davant del deteriorament a causa del pas del temps de certes parts del teatre i que amb aquestes millores adequarà les instal·lacions per la propera nova temporada de tardor. La nova programació es pot consultar a la web del Teatre Fortuny o també a la dels Teatres de Reus.