Ostres i música a la primera edició de la Trobada Sound a La Terrassa de Reus

Aquest diumenge 22 de setembre a les dotze del migdia i fins a les cinc de la tarda es farà la primera edició d'aquest esdeveniment amb música en directe
Les sishes complementen una estona agradable a La Terrassa | cedida

 

Reus entra de ple aquest cap de setmana en l'ambient de prèvia de Festa Major de Misericòrdia. El local de moda a Reus, La Terrassa, també s'ha impregnat d'aquest ambient i per això ha organitzat la primera edició de la Trobada Sound. A partir de les dotze del migdia i fins a les cinc de la tarda, a les Peixateries Velles només hi regnarà el 'bon rotllo' i és que DJ Joy MIIQ i Nik A Pretty de LocaLatino punxaran en directe els 'hits' del moment.

 

Per si no n'hi ha prou amb la bona música i el bon ambient, aquesta cita és obligada per als sibarites i és que també se serviran ostres per a tots els presents. Així doncs, ostres i bona música per a tothom en un vermut diferent a Reus. 

 

La Terrassa, un referent a Reus

Tant si aneu aquest diumenge a la primera edició de La Trobada Sound com si ho feu un dia qualsevol, a La Terrassa teniu assegurat passar una bona estona amb amics. Ubicada en un punt emblemàtic com són a les Peixateries Velles de Reus, aquest espai ofereix còctels de qualitat i sopars a la fresca. La Terrassa planteja un nou model d'establiment on aposten pel «bon rotllo» i l'opció de passar una estona.

 

La Terrassa va canviar la seva línia a finals del mes de juny i ja s'ha convertit en un espai de referència a Reus. Un espai on passar una bona estona tot prenent un còctel o una copa en una gran terrassa a les Peixateries Velles. Abans, però, els clients podran degustar un sopar a la fresca amb un menú on l'especialitat de la casa són les hamburgueses, encara que les tapes també són molt demanades.

 

La Terrassa obre de dimarts a diumenge, i per acomiadar la setmana amb bon rotllo ofereixen l'oferta de 'tardeo' la qual inclou 'shisha' i beguda per un preu de 12 euros.

 

Imatge promocional de l'esdeveniment. | Cedida

 

"🚌 Bus gratuït a Reus durant una setmana per anar a l'institut!" "🎨PROGRAMACIÓ: Consulta l'activitat per al curs 2019-2020 del Mas Pintat"