GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

La Yana no va tornar a casa aquest dijous al migdia després de l'institut | A primera hora d'aquest divendres ja ha estat trobada i es tractaria d'una desaparició voluntària
Busquen una noia de 15 anys desapareguda a Reus | cedida

 

Final feliç a un nou cas de desaparició a les comarques de Tarragona. La Yana, una noia de Reus de 15 anys, va desaparèixer el migdia d'aquest dijous, 23 de maig, després de l'institut. La seva família ha fet córrer per les xarxes socials i els grups de WhatsApp la seva imatge informant que la jove no havia tornat a casa després de classe a l'institut Gabriel i Ferrater, a les tres del migdia.

 

Ràpidament aquest missatge s'ha estès i eren moltes les persones a Reus que demanaven ajuda per trobar la noia. Finalment, tot ha quedat en un gran ensurt i segons ha informat la família a TarragonaDigital, la Yana ha estat trobada a quarts de deu del matí de divendres sana i estàlvia. Els familiars de la menor afirmen que la noia es troba «molt bé» i agraeixen l'ajuda i la difusió feta per part dels ciutadans a través de les xarxes socials. Tot apunta que es tractaria d'una desaparició voluntària.

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Reus. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!