GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Vermut de Reus es promociona al País Basc

Aquest diumenge, 31 de març, diferents bars de San Sebastián tindran vermut de Reus
Imatge d'arxiu de la Mostra del Vermut de Reus | Josep
 

L'Agència Reus Promoció té prevista una acció promocional de la Ruta del Vermut i el Vermut de Reus a diferents bars de la zona del Gros de San Sebastián. La jornada serà aquest pròxim diumenge, 31 de març, i es distribuiran vuit marques de vermut de Reus per diferents establiments. 

 

L'objectiu és atraure nous turistes del País Basc

En el marc de «SEVATUR», la Fira de les Vacances que se celebra durant aquest cap de setmana a Irun, també al País Basc, i a la qual Reus farà acte de presència, el vermut de Reus també es promociona en aquesta zona de l'Estat espanyol. Durant tot el dia del diumenge, a una vintena d'establiments de restauració d'aquesta zona es podran degustar fins a vuit marques de vermut de Reus. Aquests vuit vermuts són les que integren la marca Vermut de Reus, que són Miró, Iris, Yzaguirre, Rofes, Cori, Olave, Fot-li i Or del Camp. La beguda anirà acompanyada de les tapes tan típiques d'aquesta regió d'Espanya. 

 

El barri de Gros és una zona molt cosmopolita, dinàmica i jove i, gràcies a la gran quantitat de bars de pinxos i terrasses que s'hi troben, és una zona molt animada. És per això que s'ha escollit aquest barri, d'aquesta manera, es repartiran les vuit marques de Vermut de Reus a tots els establiments i es farà difusió de la Ruta del Vermut. L'objectiu d'aquesta acció és atraure nous visitants del País Basc i donar a conèixer l'oferta de turisme que ofereix la ciutat de Reus al llarg de tot l'any. 

 

Aquesta acció promocional forma part del conjunt d'accions programades per aquest any per continuar potenciant Reus com a Capital del Vermut i seguir amb els objectius fixats al Pla Estratègic «Reus Promoció» de l'Agència de Promoció de Ciutat.

 

Reus també serà present a «SEVATUR»

D'altra banda, aquest mateix cap de setmana, la ciutat de Reus tindrà un espai a la Fira de les Vacances a Irun, Guipúscoa. Al costat de Salou, Cambrils i Port Aventura World es farà promoció sobre la Costa Daurada per tal d'atraure nous visitants i mostrar l'oferta turística que ofereix aquesta zona i així promocionar-la. «SEVATUR» és una fira adreçada als professionals però també a les famílies i al públic en general.