115 anys de la Cambra de Comerç de Valls: Neixen uns nous premis del món empresarial de l'Alt Camp

L'acte comptarà amb la presència d'unes 150 persones entre empreses i representants institucionals

Imatge de la seu de la Cambra de Comerç de Valls
Imatge de la seu de la Cambra de Comerç de Valls | Albert Oliva
16 de març del 2023
Actualitzat a les 8:58h
La Cambra Oficial de Comerç i Industria de Valls fa 115 anys. Per aquest motiu, ha organitzat, per al divendres 24 de març, els Premis Cambra Valls 115 anys. Aquesta trobada empresarial és un acte obert al món empresarial de l'àrea de la Cambra de Valls i l'Alt Camp, amb l'objectiu de que les empreses es coneguin entre elles, fomentar les relacions entre empresaris i empresàries, directius i directives del territori i reconèixer la seva activitat empresarial.

Aquest acte tindrà caràcter solidari i comptarà amb la presència d'unes 150 persones entre empreses i representants institucionals. Els beneficis obtinguts als Premis Cambra Valls 115 anys seran destinats a La Creu Roja de Valls amb l'objectiu de contribuir als projectes socials i solidaris que desenvolupen.

L'acte tindrà una part acadèmica, on s'entrevistaran dues empreses de referència i es lliuraran els reconeixements dels 115 anys de l'entitat, i una part lúdica en la qual tots els participants podran gaudir d'una calçotada plegats.

La part acadèmica estarà formada per una conversa entre dues persones empresàries de referència a la demarcació: la Sra. Laia Goma-Camps, Directora General del Grup Goma-Camps i el Sr. Jaume Torrens, Central Fulfilment Operations Manager de IKEA. Aquesta conversa estarà conduïda i moderada per la periodista de La Vanguardia, Sra. Sara Sans.
 

El jurat

Per als Premis Cambra Valls 115 s'ha creat un jurat que ha decidit atorgar reconeixements a 6 empreses i 2 persones que durant aquests 115 anys han contribuït al creixement econòmic de l'àrea de Valls i l'Alt Camp. El jurat ha escollit les empreses, entre les moltes nominades, aplicant criteris que han fet que les empreses premiades hagin tingut un tret diferencial. Els premis que s'entregaran als guardonats han estat dissenyats per l'artista local Frank Vila.

Un cop tots els participants hagin gaudit de la calçotada i l'acte, els premis Cambra Valls 115 anys finalitzaran amb l'actuació de l'artista vallenca Maria Jacobs.