Arrenquen els Mercats Festius de Santa Tecla

Fins al 9 de setembre es poden adquirir els productes de la festa major al Mercat Central, al Mercat de Torreforta i als mercadets de marxants de la ciutat

Els Mercats Festius de Santa Tecla estaran actius fins al pròxim 9 de setembre.
Els Mercats Festius de Santa Tecla estaran actius fins al pròxim 9 de setembre. | Cedida
25 d'agost del 2023
Actualitzat el 12 de setembre a les 16:36h
El mercats i mercadets de Tarragona s'han convertit des d'aquest dijous, i fins al pròxim 9 de setembre, en els Mercats Festius de Santa Tecla. Un any més, els Mercats de Tarragona s'impliquen en la festa major i es converteixen durant 16 dies en punt de trobada dels elements de marxandatge de Santa Tecla.

La samarreta, la polsera, el mocador, la bossa o les tradicionals figures de goma són alguns dels més de vint productes festius que es podran trobar al Mercat Central, al Mercat de Torreforta i als mercadets de marxants.

Cal recordar que als punts de venda dels mercats i mercadets de la ciutat, els productes festius es podran adquirir a preu especial presentant un tiquet de compra igual o superior a 5 euros.
 

Els punts de venda

Al Mercat Central de Tarragona, el punt de venda estarà ubicat a la parada de La Teca i la Meca i estarà obert de dilluns a dissabte de 8.30 a 21 hores. Pel que fa al Mercat de Torreforta, la venda de productes serà de dimarts a dissabte d'11 a 13 hores.

Finalment, els punts de venda als mercadets s'habilitaran de 9 a 14 hores els següents dies: Sant Pere i Sant Pau (25 d'agost), Fòrum (26 d'agost), Bonavista (27 d'agost), Sant Pere i Sant Pau (1 de setembre), La Móra (2 de setembre), Bonavista i Catedral (3 de setembre), Sant Salvador (8 de setembre) i plaça dels Carros (9 de setembre).