Isaac Sanromà, president del consell d'administració de l'Hospital Sant Joan de Reus

Aquest dimarts prendrà possessió del càrrec durant la reunió del consell d'administració de Salut Sant Joan Reus - Baix Camp

L'expreisdent de la Cambra de Comerç de Reus presidirà el consell d'administració de l'Hospital Sant Joan de Reus
L'expreisdent de la Cambra de Comerç de Reus presidirà el consell d'administració de l'Hospital Sant Joan de Reus | Salut Sant Joan Reus - Baix Camp
06 de març del 2023
Actualitzat a les 12:10h
Isaac Sanromà serà el nou president del consell d'administració de Salut Sant Joan de Reus  - Baix Camp. És l'entitat de dret públic que gestiona l'hospital reusenc arran de la seva absorció per part de la Generalitat de Catalunya. Ara, l'expresident de la Cambra de Comerç de Reus en serà el president del consell d'administració.

L'organisme ho ha fet públic aquest dilluns, 6 de març, anunciant també dues incorporacions més. Per una banda, la d'Estanislau Salvadó Sans, que va ser regidor d'ERC a l'Ajuntament de Reus durant dos mandats, entre 1983 i 1991. L'altra incorporació és la de la mestra de primària Anna Maria Martí Ollé, que com Salvadó, s'incorpora al consell d'administració com a vocal.

Els nomenaments corresponen a designacions fetes per la Generalitat de Catalunya que entraran en vigor aquests dimarts, 7 de març, durant la reunió prevista de l'organisme. Pel que fa a Sanromà, és economista de formació i va ser president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus entre el 2006 i el 2019. Des de Salut Sant Joan de Reus - Baix Camp es destaca que "té una dilatada experiència empresarial molt vinculada al territori".

El consell d'administració d'aquesta entitat de dret públic també l'integren la vicepresidenta Antonieta Torres Altisent, el secretari Rafael Gomàriz Parra i cinc vocals. A més dels dos que prendran possessió del càrrec demà, també hi ha Imma Grau Farrús, el mateix Rafael Gomàriz Parra i el regidor de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats i Torrebadell.