La gira tribut a Pau Donés passarà pel Camp de Tarragona

Valls acollirà un dels concerts de la gira, amb una actuació de la banda el dia 16 de febrer a la Sala Red Star.

En les actuacions, el públic podrà tornar a sentir els disset temes més coneguts de Jarabe de Palo
En les actuacions, el públic podrà tornar a sentir els disset temes més coneguts de Jarabe de Palo | Cedida
28 de desembre del 2023
Actualitzat a la 13:50h
La gira tribut al músic Pau Donés inclourà un segon concert a Barcelona i un altre a Valls, segons ha anunciat aquest dijous la discogràfica Tronco Records, que va fundar ell mateix i que ara gestiona la seva família. Les entrades pel primer concert a Barcelona es van esgotar en pocs dies, i per això la discogràfica ha decidit anunciar una segona cita a la capital catalana per al 16 d’abril a la Sala Luz de Gas.

A més, Valls acollirà també un dels concerts de la gira, amb una actuació de la banda el dia 16 de febrer a la Sala Red Star. En total, l’homenatge a Pau Donés, mort fa tres anys, inclourà 18 ciutats entre el febrer i l’abril del 2024.

En les actuacions, el públic podrà tornar a sentir els disset temes més coneguts de Jarabe de Palo, versionats i tocats en directe per la banda amb la qual va fer els seus últims concerts durant 'La gira 20 anys' el 2017 i que interpretaran joves talents. 

Els èxits musicals

Els concerts recorreran les diverses etapes musicals per les quals ha passat Jarabe de Palo en els seus 24 anys de trajectòria. Les actuacions, que inclouran Barcelona, Girona i Lleida entre altres ciutats, comptaran amb projeccions que faran referència a Pau Donés. Fora de Catalunya, la gira passarà per Gijón, Bilbao, Pamplona, València, Murcia, Mallorca, Santiago, Coruña, Saragossa, Sevilla, Màlaga, Granada, Alacant i Madrid.

Entre els èxits musicals que s'hi podran sentir, hi haurà la celebrada 'La Flaca' -en l'actuació a 'No disparen al pianista' de RTVE el 2008; 'Grita' i 'Depende' del concert d'Atlanta el 2014; 'Dos días en la vida' del Concert 25 Aniversario d''El País' a Madrid el 2001; 'Duerme conmigo', una versió del concert en directe a Saragossa el 1998; 'El lado oscuro' del concert a la Sala Bikini en 1998, entre d'altres.