Les empreses del polígon de Valls traslladen als partits polítics el seu malestar per l’estat dels serveis

L’Associació d’Empresaris denuncia que durant anys el polígon ha estat abandonat i no ha sigut una prioritat pels diferents governs locals

Imatge del polígon industrial de Valls
Imatge del polígon industrial de Valls | Cedida
13 de març del 2023
Actualitzat a les 17:24h
L’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls denuncia que durant anys el polígon ha estat abandonat i no ha sigut una prioritat pels diferents governs locals. Per aquest motiu, i aprofitant la proximitat de les eleccions municipals, l'entitat ha demanat a tots els partits polítics que;l’estudi diagnòstic que està en fase d’adjudicació, es realitzi de la forma més ràpida possible, ja que ha de ser el punt de partida de les accions a desenvolupar.

Els aspectes que per l’ASSEM són transcendentals i sobre els que es demanen quins projectes i compromisos es tenen des de les diferents forces polítiques són el Pla de manteniment i partida econòmica, el Pla d’inversions/reparacions, més seguretat, la connectivitat fibra òptica, millorar la gestió de residus i un espai estacionament de camions.

Des de l’ASSEM es considera primordial i estratègic treballar en projectes més estratègics per planificar el polígon del futur, per modernitzar-lo i convertir-lo en un Polígon Eco-sostenible de referència, segur i confortable per treballar-hi. En aquest sentit, l'associació assegura que els partits han de treballar per connectar el polígon amb l’A-27 per la cara nord i posicionar el polígon arreu.
 

Fins ara, reparacions però no manteniment

L'associació valora positivament que en la darrera anualitat i gràcies a la pressió feta per l’associació, s’hagi iniciat la inversió en la renovació de l’enllumenat públic i s’hagin asfaltat alguns trams del polígon. Tot i així, es considera que això són reparacions i no manteniment.

En aquest sentit, es destaca la importància que més enllà del pla de renovació del polígon que s’ha programat fins al 2024, es destinin més recursos a manteniment per tal que no es degradin les reparacions que s’estan fent. S’ha demostrat que la partida de manteniment actual que hi ha al polígon no es suficient.