Manifestació a Tarragona per reclamar millores en Sanitat: 30 de març

La convoca el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha instal·lat una taula informativa a Reus.
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha instal·lat una taula informativa a Reus. | Twitter/Laia Estrada
15 de març del 2023
Actualitzat a les 14:31h
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, amb el suport de diferents plataformes i sindicats, es manifestarà el pròxim 30 de març a Tarragona per reclamar una millora en l'atenció sanitària i en les condicions laborals dels professionals del sector. La manifestació, que arrencarà a les 19 hores des de la plaça Imperial Tarraco.
 
En aquest sentit, han obtingut la convocatòria compta amb el suport d'usuaris i professionals sanitaris, així com de plataformes i sindicats com Aturem Joan XXIII, Metges de Catalunya o la Mesa Sindical de la Sanitat.

Aquest dimarts, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública ha fet una roda de premsa a Tarragona i ha instal·lat una taula informativa. Han assegurat que enguany han recollit fins a 170 reclamacions d'usuaris de la sanitat pública.
 

Queixes sobre la vuitena planta de l'Hospital Joan XXIII

La portaveu del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública, Sílvia Labodia, ha explicat que hi ha queixes sobre la vuitena planta de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. En aquest sentit, ha assegurat, basant-se en queixes d'usuaris, que hi ha "males praxis" i que les condicions són "tercermundistes".

Així mateix, Labodia també ha denunciat el cas d'un pacient que va morir el passat 1 de març i que el setembre va anar al CAP Muralles, però que no li van fer les analítiques corresponents fins al mes de desembre.