Treballadors de l'Ajuntament de Cambrils anuncien noves mobilitzacions

L'acord assolit no satisfà plenament la Central Sindical Independent i de Funcionaris

Una imatge de l'Ajuntament de Cambrils
Una imatge de l'Ajuntament de Cambrils | Cedida
22 de desembre del 2023
Actualitzat a les 16:30h
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha enviat un comunicat expressant la seva satisfacció per l'acord aconseguit amb l'Ajuntament de Cambrils en relació amb el personalinterí. No obstant això, considera que aquest acord és insuficient, ja que exclou sis persones, tècnicsA2, argumentant que no es pot dur a terme per manca de referències per comparar-les i equiparar-les. A més, destaquen la situació de vuitdelineants que, després d'arribar als jutjats i guanyar el plet fa més d'un any, encara no han vist equiparada la seva remuneració malgrat tenir una sentènciaferma.

Segons el sindicat, la situació de personal a l'Ajuntament de Cambrils és preocupant i ha esdevingut estructural. En aquest sentit, assenyalen que les mobilitzacions no han finalitzat i que, després de les festes, es decidiran les accions a emprendre en col·laboració amb els treballadors, en una assemblea general.

A més, anuncien un hivern i primaveraagitats, ja que els treballadors estan cansats dels incompliments sistemàtics de l'Ajuntament en matèria de personal. La CSIF adverteix que les futures mobilitzacions no cessaran fins que es resolgui el conjunt de problemàtiques sobre la taula.