Un cinquè premi de la Grossa reparteix 1,7 milions al barri de Torreforta

L'administració del Mercat havia venut 27 sèries del 1.568, el 5è cinquè premi del sorteig de Nadal d'enguany

L'administració del Mercat de Torrefota ha repartit un dels cinquens premis de la Grossa de Nadal
L'administració del Mercat de Torrefota ha repartit un dels cinquens premis de la Grossa de Nadal | Eloi Tost / ACN
22 de desembre del 2023
Actualitzat a les 15:58h
L'administració de loteria número 6 de Tarragona, situada al mercat municipal del barri de Torreforta, ha repartit 27 series del número 01568, un dels cinquens premis del Sorteig de Nadal. Això equival a uns 1,7 MEUR, a 6.000 euros el dècim.

De fet, en tenien fins a 30 sèries, però tres les van tornar perquè no s'havien acabat de vendre. Isabel López, treballadora de l'establiment conegut com 'La Bruixa de Plata' ha explicat que "ha caigut molt repartit entre la gent del barri", ja que la gran majoria són veïns que compren un o dos dècims.
 

Molts d'ells fins i tot són abonats a aquest número i hi juguen des de fa anys. Antonio Salamanca, un dels afortunats, ha apuntat que els dos dècims que tenia serviran per fer "regals als néts".

Isabel López és l'administradora que ha venut els dècims al Mercat de Torrefota Foto: Eloi Tost / ACN

Una alegria pel barri

Durant els minuts posteriors a l'extracció de la bola premiada diferents veïns del barri s'han acostat fins a l'administració per compartir l'alegria amb les venedores. Una de les primeres ha estat Mariana Pascual, que té un dècim. "Estic molt contenta perquè s'ha quedat al barri", ha celebrat, i ha comentat que repartirà els 6.000 euros entre "els onze néts" que té.

Jordi Gil també ha passat per 'La Bruixa de Plata' acompanyat de la seva filla per fer-se la foto amb la butlleta premiada i saludar el personal de l'administració. "Cada setmana des de fa vint anys jugo el mateix número. És poca cosa però ho gaudirem al màxim.

És un somni fet realitat", ha explicat. Ell és una de les moltes persones que està abonada al 01568, un número que a l'administració "és molt antic", ha apuntat López. "Fa més de 40 anys que hi estem abonats. La mare de l'administrador ja hi jugava i ens ha portat molta sort", ha concretat.

L'administració del Mercat de Torrefota ha repartit un dels cinquens premis de la Grossa de Nadal Foto: Eloi Tost / ACN


De les 27 sèries, tres les tenia el bar Petit Tarraco, molt popular al centre de la ciutat. Això són 180.000 euros, que ha venut entre els seus clients. A la ciutat també s'han venut dècims d'un altre cinquè premi, el 88979, en aquest cas al quiosc del centre comercial Parc Central.