Una discoteca de la Costa Daurada, entre les 100 millors del món

Aquest dilluns a Barcelona s'ha anunciat el rànquing 'The World's 100 Best Clubs 2023'

Imatge d'arxiu d'una discoteca amb diverses persones ballant.
Imatge d'arxiu d'una discoteca amb diverses persones ballant. | Pixabay
28 de novembre del 2023
Actualitzat a les 17:13h
La discoteca Tropical de Salou està entre les 100 millors del món, segons el prestigiós rànquing 'The World's 100 Best Clubs 2023'. La llista s'ha fet pública aquest dilluns 27 de novembre en el marc de la gala de lliurament dels Golden Moon Awards, que ha tingut lloc a Barcelona, durant la celebració del 9è Congrés Internacional d'Oci Nocturn.

Concretament, la discoteca Tropical de Salou se situa en la posició 90 d'un rànquing que per quart any consecutiu ha liderat Hï Ibiza. Altres dos locals de l'estat espanyol, Ushuaïa Ibiza (3) i Shoko Barcelona (5), figuren en el top 5 de la llista.
 

Prop de 400 locals nominats de 65 països diferents

El llistat 'The World's 100 Best Clubs 2023' s'ha escollit d'entre un total 373 locals nominats, de 65 països diferents. En aquest rànquing, hi ha 12 discoteques de Catalunya, tres més que l'any passat. En total, Espanya és el país amb més clubs al llistat, amb 27, mentre que en segon lloc hi ha els Estats Units, amb 20.

El vot popular en línia ha representat el 50% de la votació final, mentre que l'altre 50% ha estat determinat per un jurat format per experts del sector que han avaluat l'evolució dels locals durant aquest any. Els criteris que s'han seguit han estat la programació musical, la seguretat, l'acústica i la qualitat del seu servei, entre altres factors.