Abandonen cinc cadells de gos acabats de néixer en un contenidor de Reus

Només n'havien sobreviscut dos, que han sigut adoptats pels membres de Protecció Civil
Dels cinc cadells, només n'han sobreviscut dos | Protecció Civil Reus

 

En ple confinament, les diferents patrulles de Protecció Civil estan tenint uns dies de molta feina, patrullant pels carrers recordant als ciutadans que respectin el decret i que es quedin a casa seva.

 

Els membres de Protecció Civil de Reus, però, van viure un trist episodi aquest dilluns, 23 de març, quan van rebre l'avís per part d'uns ciutadans que hi havia una bossa al costat d'un contenidor de la qual en sortien sorolls. 

 

Quan Protecció Civil va arribar fins al lloc dels fets, van trobar cinc cadells de gos acabats de néixer dins la bossa, que algú havia abandonat al costat del contenidor. De tots els cadellets, tres havien mort i només dos havien sobreviscut, però patien una hipotèrmia greu. Els animals havien nascut aquest mateix dilluns, i els membres de Protecció Civil asseguren que els cadells encara tenien el cordó umbilical, segons expliquen en un fil que han publicat al seu compte de Twitter.

 

Seguint el protocol, han dut els dos animals a una protectora d'animals. Poca estona després, però, dos dels voluntaris de Protecció Civil han fet marxa enrere, han tornat a la protectora i els han adoptat. Dins de la tragèdia, la història ha tingut un final feliç per aquests dos cadellets.

 

Dos membres de Protecció Civil de Reus han acabat adoptant els cadells abandonats | protecció civil reus

 

Més notícies de la categoria Successos