Abandonen diversos gats lligats i tancats en capses de cartró a Camarles

La protectora d'animals ARCA ha difós un colpidor vídeo a les xarxes socials, just en el moment de la troballa
Imatge dels animals, abandonats en capses de cartró a Camarles | Facebook / ARCA Protectora International

Trista troballa avui dimarts a Camarles, a les portes de Nadal. La protectora d’animals ARCA ha difós a les seves xarxes un vídeo on es poden veure diversos gats tancats en capses de cartró, lligats en bosses de plàstic i abandonats en un carrer d’aquest municipi del Baix Ebre.

Les imatges, realment colpidores, mostren una vegada més la cruesa amb què alguns éssers humans són capaços de tractar els animals a les nostres comarques. Malauradament, no és la primera vegada que succeeixen aquesta mena de fets que, des de l’ARCA, ja han volgut condemnar de forma contundent.

Abandonaments i maltractaments, al trist ordre del dia

«Estem tan cansades i saturades de veure tants abandonaments i maltractament animal que ja no tenim ni adjectius… si diguéssim allò que pensem, aquest ‘post’ no podria ni publicar-se; jutgeu vosaltres mateixos», han expressat a les xarxes socials.

Avisada la policia del municipi, des d’ARCA demanen ara la col·laboració de la ciutadania per tal de recopilar informació sobre l’autor o autors d’aquests fets.

També et pot interessar 

"❗👮 COMPTE! Els Mossos alerten d'una estafa que suplanta Endesa i ja suma víctimes" "🚨 ATENCIÓ: 2 ferides greus en un xoc frontal en l'N-340"