Un vehicle en contradirecció causa un accident a la T-11, a Tarragona

Els fets s'han produït cap a tres quarts de tres de la tarda d'aquest dimarts
Cues a la carretera T-11 en sentit Reus, en una imatge d'arxiu. | Guillem RS

Un accident provocat per un cotxe en contradirecció ha tallat aquest dimarts 10 de desembre, a primera hora de la tarda i de forma momentània, la carretera T-11, en el terme municipal de Tarragona. Tot i que una persona ha resultat ferida a causa de la topada, segons la informació facilitada per la Direcció General de Bombers de la Generalitat de Catalunya, el seu pronòstic no revesteix gravetat. Els fets han tingut lloc quan mancaven pocs minuts per a tres quarts de tres de la tarda.

Supera la mitjana i té l'accident

Segons les primeres informacions, un vehicle hauria pres erròniament el carril del sentit contrari per causes que es desconeixen i, després de saltar la mitjana de la carretera, ha impactat contra un cotxe que circulava en sentit Reus.

El ferit ha estat el conductor del cotxe que s'ha situat en contradirecció després de superar la mitjana. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat ràpidament els responsables dels serveis d'emergències i la carretera s'ha pogut reobrir minuts després, un cop ja normalitzat el trànsit.

"Cremen dos vehicles a la Via Augusta de Tarragona" "❗👮 VÍDEO: Espectacular cop policial contra els traficants de 'narcoadob' instal·lats a TGN"