La conductora del turisme, ferida menys greu, va ser traslladada a l'hospital

Ensurt a Torredembarra per un xoc entre un turisme i un autobús al centre del poble

Les proves d'alcoholèmia van donar un resultat negatiu

El vespre d'aquest dilluns, 2 de novembre, ha estat a prop d'acabar en un disgust dels grossos a Torredembarra. Tanmateix, la fortuna ha provocat que no s'hagin de lamentar danys majors. Pels volts de les 20 hores, a la cruïlla entre l'avinguda de Catalunya i el carrer del Camp Vell, un turisme i un autobús de línia intermunicipal van topar, amb el pertinent ensurt de tots els qui van poder veure l'accident. 

La conductora del turisme va resultar ferida menys greu i va ser traslladada a l’hospital. El conductor i els 12 passatgers de l’autobús van resultar il·lesos. Les proves d’alcoholèmia van donar un resultat negatiu. Tot apunta, segons ha fet públic el cos de la policia local torrenca, que el turisme no va respectar l’stop. Una distracció, poques hores de començar el toc de queda, que hauria pogut acabar molt malament però que, finalment, es va reduir a un ensurt, això sí, dels grossos. 

Novetats a la policia local de Torredembarra

La setmana passada, la junta de govern local de Torredembarra va aprovar, provisionalment, el llistat d’admesos i exclosos i les dates de les proves del procés selectiu per cobrir, amb caràcter funcionari de carrera, dues places de caporals de policia local, mitjançant el sistema de concurs-oposició per promoció interna, i del procés selectiu per cobrir quinze places d’agent de la policia local, quatre d’aquestes reservades a dones, amb caràcter funcionari de carrera, mitjançant sistema de concurs-oposició.

Augmentar el cos de la policia municipal torrenca és una petició històrica dels funcionaris del consistori. Les persones interessades disposaran d’un termini de deu dies hàbils per a la presentació d’esmenes i possibles reclamacions a partir de l’endemà de la publicació de l’acord al BOPT. En el cas dels agents, el termini és del 3 al 16 de novembre, ambdós inclosos.


Comentaris