Dos agents de la Policia Local de Salou rescaten dos adolescents que s'ofegaven a la platja dels Capellans

Els fets es van produir ahir dimarts, 9 de juny | Els policies, amb determinació, es van llençar a l'aigua per remolcar els joves

Acció determinada i heroica la de dos policies locals de Salou que van rescatar, ahir dimarts al vespre, dos adolescents que s’ofegaven a la platja dels Capellans. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, l’estat del mar se’ls va endur uns 60 metres mar endins i, malgrat que intentaven sortir de l’aigua, el fort corrent els ho impedia.

Al voltant de les vuit del vespre, dos agents de la Policia Local que patrullaven per la zona van detectar els joves, amb dificultats a l’aigua, i després d’avisar l’ambulància i Salvament Marítim van prendre la iniciativa i es van capbussar per tal de socórrer-los. Els policies van arribar fins on eren els joves i, no sense dificultats, van aconseguir portar-los cap a terra ferma, conscients. Un dels adolescents, apunta el mateix mitjà, patia símptomes d’hipotèrmia.

Finalment, no va caldre la mobilització de Salvament Marítim i els dos joves, veïns de Reus, van ser traslladats pels serveis mèdics fins al CAP Salou on, posteriorment, van rebre l’alta.

"A pedrades: Violent robatori en ple centre de Reus aquesta matinada" "'Al sac i ben lligats': La surrealista troballa dels Mossos en un pis d'Amposta"