Agredeixen un home al Pinar de Reus quan passejava el gos i n'amenacen un altre

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

Un veí de la urbanització el Pinar de Reus va ser agredit fa dos diumenges, el 31 de maig a la nit, quan passejava el seu gos segons ha publicat Reusdigital.cat i ha pogut corroborar TarragonaDigital. Els Mossos d'Esquadra confirmen haver rebut l'avís telefònic, però el trasllat de l'home a l'Hospital Joan XXIII va fer que la policia catalana anés directament al centre sanitari a prendre-li declaració.

Els fets van passar als volts de les deu de la nit al carrer del Montsià de la urbanització reusenca, a la zona nord de la ciutat. Un grup de persones, del qual se'n desconeix el nombre, hauria agredit l'home, una persona gran, després que aquest es negués a donar-los diners segons apunten els veïns de la zona al mitjà.

Amenaces i agressions

Exposen, de fet, que el veïnat alerta que aquest cap de setmana passat mateix hi va haver un altre veí de la zona que va rebre amenaces de la mateixa mena, tot i que en aquest segon cas se n'hauria pogut escapar. Pel que fa als fets del 31 de maig, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que un home havia patit una agressió a la urbanització el Pinar, però no van arribar a desplaçar-s'hi.

L'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va arribar-hi abans que els agents i, després d'una primera inspecció a la víctima de l'agressió, els professionals sanitaris van valorar que calia traslladar-lo a un centre sanitari. Les ferides, de diversa consideració, van requerir que se'l traslladés a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els operatius del SEM ho van comunicar als Mossos d'Esquadra, que en lloc d'anar al carrer del Montsià de la urbanització, van desplaçar-se directament al centre sanitari per parlar amb la víctima. Després de prendre-li declaració, i tal com marca el protocol, s'ha posat en marxa una investigació per esclarir els fets.

"Vídeo esgarrifós: El gran ensurt de 2 motoristes a la carretera del pantà de Foix" "Dur final: Mor la dona atropellada a la C-31 a Cunit"