Imatge del carrer B de Riuclar a Tarragona

Nou episodi de violència a Riuclar: l'intenta apunyalar i acaba ferint-lo amb un tornavís

El darrer incident es va produir aquest dilluns al voltant de la piscina municipal de Riuclar

Ensurt, i dels grossos, al barri tarragoní de Riuclar. Aquest dilluns, 22 de febrer, un jove del barri ha presentat denúncia  després que un menor, presumptament, intentés punxar-lo amb un tornavís. Els fets van succeir al voltant de la piscina municipal del barri i l'agredit, que posteriorment va rebre un cop de pedra al cap, va presentar denúncia al cos dels Mossos d'Esquadra

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'agressió  d'aquest dilluns ha arribat després que els dos joves que s'han vist implicats en aquest incident, l'agressor i l'agredit, haguessin viscut una escena molt semblant fa tot just una setmana. El passat 15 de febrer, l'agressor, segons la denúncia presentada per la víctima  dels fets, es va dirigir al jove agredit per demanar-li una cigarreta. El jove li va respondre que no en tenia i va començar una discussió  que va acabar amb tots dos per terra i els acompanyants de l'agredit, sempre segons l'escrit presentat a la policia catalana, donant puntades de peu al jove agredit. 

En un moment de la baralla, l'agressor va treure una navalla  i la víctima «va notar una punxada a les lumbars sense arribar a què li sortís sang». L'agredit va poder prendre la navalla del jove i la va amagar pels voltants. Semblava que l'incident havia d'acabar d'aquesta manera, però res més lluny de la realitat. 

Li demana explicacions i el jove treu un tornavís

Aquest dilluns, pels volts de les 14 hores, el jove agredit es trobava, acompanyat per un amic, al carrer B de Riuclar, a tocar de la piscina municipal. En aquell moment, van coincidir amb el jove agressor  que havia intentat punxar-lo amb una navalla. L'agredit li va demanar explicacions i el jove es va posar molt nerviós, de tal manera que va respondre intentant punxar-lo, aquesta vegada, amb un tornavís. L'agredit es va poder defensar i, quan tenia retingut a l'agressor, «aquest manifesta que és menor d'edat».

L'agressor el va deixar anar i el presumpte menor, mentre marxava del lloc dels fets, «va agafar una pedra  de grans dimensions i li va tirar al cap. Produint-li una ferida  que li han posat uns punts de sutura». L'agredit va presentar davant els agents un part facultatiu del CAP la Granja i va explicar que estava rebent amenaces, «per les xarxes socials», del presumpte agressor.