Pla mitjà d'un autobús de l'EMT de Tarragona, aturat a la parada del carrer Colom. Foto del 15 de maig del 2019

Tarragona: Dos passatgers sense mascareta agredeixen un inspector de l'EMT

Els fets es van produir ahir diumenge, al barri de Sant Pere i Sant Pau | El treballador va quedar inconscient i va ser traslladat a l'hospital

Un inspector de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona va resultar ferit ahir diumenge, 31 de gener, després de ser agredit per dues persones que viatjaven en autobús. Els fets, precisament, van tenir lloc al voltant de les 19.40 hores, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, a l’altura de la parada Culubret.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els passatgers, ebris i sense mascareta

Segons ha explicat la companyia municipal, l’agressió es va produir quan la conductora del vehicle va demanar als passatgers, presumptament ebris, que es posessin la mascareta. Negant-s'hi i comportant-se incívicament a l’interior del bus, la xofera va avisar l’inspector, que va acudir al punt de l’incident per fer-los baixar de la formació. Un cop fora, el treballador va rebre l'atac dels dos passatgers, que van fugir deixant-lo inconscient a terra.

L’inspector, immediatament, va ser traslladat en ambulància cap a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona on, afortunadament, no va requerir ingrés, rebent diversos punts de sutura. Ara mateix, ja ha estat donat d’alta i es recupera favorablement.

«Tolerància zero»

«La nostra resposta és i serà sempre la mateixa en relació amb aquestes conductes, en la nostra opinió, del tot inacceptables: aplicarem tolerància zero a les agressions realitzades al personal dels serveis públics municipals», ha explicat el president de l’EMT, Jordi Fortuny. «Posarem tots els recursos disponibles per trobar els agressors i fer que paguin per aquest delicte. No deixarem que quedin impunes», ha afegit.

En aquest sentit, l’EMT ja està en coordinació estreta amb la Guàrdia Urbana de Tarragona, per tal d’identificar els atacants al més aviat possible. Alhora, la companyia municipal ha iniciat un procés de diàleg amb treballadors i treballadores per recollir les seves inquietuds i posar sobre la taula solucions conjuntes per millorar la seguretat als seus llocs de feina.