Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

Els fets es van produir aquest dijous, 5 de desembre, a la nit

Un interventor de Renfe va ser agredit aquest dijous, 5 de desembre, a darrera hora del vespre, a l'interior d'un tren que es trobava situat a l'estació ferroviària de Sant Vicenç de Calders, al terme municipal del Vendrell. Els fets van tenir lloc a l'interior del comboi que, com cada dia, havia sortit de l'Estació de França de Barcelona poc abans d'un quart de deu del vespre.

En arribar a Sant Vicenç de Calders, pocs minuts abans de dos quarts d'onze de la nit, es va iniciar una discussió entre el revisor i un grup de joves, als quals l'interventor ferroviari ordenava que abandonessin el comboi. Enmig dels crits, es va produir una agressió al revisor per part d'un dels nois.

Les agressions a personal ferroviari a Sant Vicenç de Calders s'acumulen

La d'aquest dijous no ha estat la primera agressió a un vigilant o interventor de Renfe a l'estació ferroviària de Sant Vicenç de Calders. Sense anar més lluny, el passat dimecres, 20 de novembre, a la nit, una dona va agredir a un vigilant de seguretat a l'estació. El vigilant, un home, va veure com una passatgera, que es comportava «d'una manera agressiva», l'hi llançava tota mena d'objectes. L'agredit va haver de ser atès per contusions al rostre i talls als braços

L'endemà, el dia 21 de novembre, mateixa dona que va agredir el vigilant es va presentar a l'estació i li va etzibar una coça al vigilant, que va acabar «amb el fèmur trencat»