El Vendrell en alerta per l'aparició d'uns gats morts i maltractats

Els animals han aparegut en una finca particular del carrer de Josep Carner | Ara, es busca el responsable
Imatge d'un dels gatets maltractats, amb una bossa lligada al cap | Facebook / Asociació PASOS El Vendrell

Esgarrifós episodi. L’enèsim cas de maltractament animal colpeja fort el municipi del Vendrell a través d’uns fets i unes imatges esfereïdores. Des de la Protectora d’Animals SOS el Vendrell (PASOS) han denunciat la presència d’un home que, com a mínim, hauria matat dos gats, llençant-los al pati interior d’uns veïns del carrer de Josep Carner, a la capital del Baix Penedès.

Els primers fets, expliquen des de la protectora, s’haurien produït dilluns passat, 24 de febrer, i una setmana després s’han repetit. Precisament ahir, 2 de març, un gatet va ser llençat de nou a la mateixa finca, aquesta vegada amb el seu cap a l’interior d’una bossa lligada.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Es busca el responsable

Des de PASOS ja s’haurien posat en contacte amb la regidora responsable de les àrees de Policia, Protecció Civil, Protecció i Convivència Animal i Fires i Mercats del Vendrell, María Luz Ramírez qui, afirmen els animalistes, ja ha iniciat «un protocol d’acció, personant-se Protecció Civil per denunciar aquesta monstruositat». Alhora, des de la protectora demanen la col·laboració de la ciutadania per tal de localitzar ràpidament l’autor dels fets.

També et pot interessar

"🔥 FOC A CALAFELL: Incendi entre Valldemar i Segur de Dalt" "🔥 AQUESTA MATINADA: Ensurt per un incendi a tocar del barri Gaudí de Reus"