Demanen 15 anys de presó pel presumpte assassí d'una prostituta a Salou

Els fets van tenir lloc l'any 2016 i l'acusat hauria estrangulat a la víctima quan aquesta sortia del seu domicili
L'acusat d'assassinat serà jutjat aquest dilluns a l'Audiència de Tarragona. | TarragonaDigital

L'Audiència de Tarragona jutjarà aquest dilluns un home acusat d'assassinar una prostituta l'any 2016 a Salou. El presumpte culpable hauria estrangulat la dona per darrere, quan aquesta es disposava a sortir del domicili de l'home després d'haver passat la nit junts. El fiscal demana, per aquests fets, 15 anys de presó, atès que concorre la circumstància d'agreujant d'abús de superioritat. El judici s'allargarà fins al 27 de novembre.

Un home, acusat d'assassinar una prostituta l'any 2016 a Salou

L'any 2016, un home va contactar amb un tercer perquè li proporcionés substàncies estupefaents i una noia per mantenir relacions sexuals a Salou. Aquest individu va contactar amb una dona, qui va donar-li el telèfon de la víctima, la qual es dedicava a la prostitució en una habitació llogada al domicili de la dona contactada anteriorment.

El tercer va dir-li a la noia que la trobada es duria a terme al pis de l'acusat, fet que ella va acceptar. Es va dirigir fins al lloc amb el telèfon mòbil d'una de les noies que vivia amb ella, atès que el seu no es trobava operatiu. D'aquesta manera, podia mantenir contacte amb les seves companyes. De fet, va informar-la en tot moment amb diverses trucades, fins que va comunicar-li que tornava a casa. 

Va ser en aquell moment quan el presumpte assassí va agafar-la per l'esquena i, amb l'ànim de matar-la o sent conscient que podia fer-ho, va estrangular-la fins a causar-li la mort. El fiscal demana 15 anys de presó pels fets, amb l'agreujant d'abús de superioritat. El judici començarà aquest dilluns a les 09.30 hores i acabarà el dia 27 de novembre. 

"🔥 Crema sencer un habitatge de l'Albiol i deixa una dona ferida" "🔴ATENCIÓ: Dos ferits en un accident de trànsit a la Ribera d'Ebre"