Imatge de l'exterior de la residència STS Cambrils

Augmenten a dotze els morts pel brot de Covid-19 a la residència STS Cambrils

Han mort quatre persones més des de dilluns | 24 residents s'han recuperat de la malaltia

Ja són dotze els residents que han mort a causa del brot de coronavirus que afecta la residència STS Cambrils des de principis de desembre, segons ha confirmat el Departament de Salut. Aquest dilluns, 28 de desembre, eren vuit persones les que ja havien perdut la vida a causa del brot que ha afectat una seixantena de persones. Des de dilluns, doncs, quatre residents més han perdut la vida.

El brot de Covid-19 en aquesta residència es va detectar el passat 11 de desembre, després de fer un cribratge en el qual 54 persones van donar positiu, 42 residents i 12 treballadors. Al llarg dels dies, el brot es va anar estenent i el total de positius acumulats és de 62 —44 residents i 18 treballadors—. Actualment ja hi ha 24 residents que s'han recuperat de la malaltia.

D'aquests 12 residents que han mort, 5 ho han fet al mateix centre residencial, 4 a l'hospital, 1 a la residència STS Misericòrdia de Reus i 2 més a la residència Horts de Miró de Reus.

Des del Departament de Salut apunten que la tarda d'aquest dimecres la residència STS Cambrils rebrà la visita de personal de Salut Pública per avaluar la situació al centre.