Pla obert d'un tren d'alta velocitat AVE esperant abans de sortir de l'estació

Recuperada la circulació de l'AVE entre Barcelona, Saragossa i Madrid

Una avaria al sistema d'electrificació havia obligat a suspendre la circulació entre Saragossa i Madrid

Actualització - 8.54 hores

La circulació ferroviària de la línia d'alta velocitat entre Barcelona, Saragossa i Madrid s'ha recuperat poc abans de les 9.00 hores d'aquest dimarts, segons ha informat Renfe. Una avaria al sistema d'electrificació ha obligat a suspendre la circulació a primera hora del matí entre Saragossa i Madrid i això ha afectat els trens AVE que connecten Catalunya amb Madrid i el sud peninsular. Tècnics d'Adif s'han desplaçat al punt de la incidència per avaluar-la i l'han reparat abans de les 9.00 hores.     

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Notícia - 7.56 hores

Una avaria al sistema d'electrificació ha obligat a suspendre la circulació de la línia d'Alta Velocitat entre Saragossa i Madrid i això afecta els trens AVE que connecten Catalunya amb Madrid i el sud peninsular, segons ha informat Renfe. Tècnics d'Adif s'han desplaçat al punt de la incidència per avaluar-la i reparar-la. D'altra banda, i a conseqüència del mal estat en què han quedat les estacions pel temporal Filomena, continua suspesa la circulació a l'R13 i l'R14 entre Lleida i la Plana-Picamoixons i a l'R15 entre Reus i Riba-Roja.