Els Bombers, l'ambulància i la Policia Local de Torredembarra al barri Clarà del municipi del Baix Gaià

Els avisen per un incendi a Torredembarra i troben un bosc de marihuana al seu interior

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació

La Policia Local de Torredembarra ha desmantellat una plantació de marihuanaen un habitatge del barri de Clarà. Als voltants de les onze del matí d'aquest dimecres 3 de juny, dues patrulles de la policia torrenca es van dirigir a l'habitatge en ser alertades per un possible incendi en aquest immoble, ja que s'hi podia veure fum sortint per la finestra. 

Un cop al lloc, les patrulles van comprovar que el domicili tenia la porta tancada i es va decidir desallotjar els veïns i veïnes del costat de manera preventiva. A més de la Policia Local de Torredembarra, també hi van anar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En apagar les flames, es van trobar 300 plantes de marihuana a l'interior de l'habitatge i van comprovar que les connexions al subministrament de llum i aigua eren fraudulentes. La principal hipòtesi és que l'incendi es va produir per un curtcircuit en la instal·lació elèctrica manipulada.

Els autors d'aquest delicte contra la salut pública i de defraudació del fluid elèctric són persones que havien ocupat il·legalment la casa, propietat d'una empresa, on hi havia una plantació indoor pel seu tràfic il·legal. Els Mossos d'Esquadra estan investigant qui era els propietaris de la plantació per ordre del jutjat de guàrdia.


Comentaris