Una baralla al carrer Ample de Reus acaba amb un detingut

Els serveis d'emergències han estat requerits dues vegades al llarg del matí
Els han alertat d'una forta discussió en un establiment | Laia Solanellas

Matí de dissabte mogut al carrer Ample de Reus, en concret, a la Pensió Suiza i al Bar Cantábrico. A primera hora, segons testimonis que han explicat a TarragonaDigital, un individu ha estat protagonista d'una discussió i s'han requerit els serveis d'emergència, però els fets han finalitzat sense cap incidència.

Als volts de les deu del matí, però, segons els Mossos d'Esquadra, han estat requerits a la Pensió per una discussió pujada de to que ha finalitzat amb una baralla entre els clients que estaven al bar. En arribar els agents de la policia catalana, han procedit a identificar-los.

Els Mossos d'Esquadra han enviat fins a cinc patrulles d'agents al carrer Ample de Reus, lloc dels fets, finalment, s'ha procedit a la detenció d'un dels individus que havien protagonitzat la baralla, el qual, ja havia provocat incidents a primera hora quan s'han necessitat els serveis d'emergència.

"Denunciats diversos banyistes en un barranc del parc natural dels Ports" "Pallissa al tren a TGN: Mossegades i cops de mòbil contra els vigilants de seguretat"