Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Una baralla a Reus acaba amb un detingut per un delicte d'abús sexual

La víctima ha pogut alertar amics els quals han protagonitzat una baralla

Una baralla al carrer Baix del Carme de Reus ha cridat l'atenció als veïns i veïnes i han alertat el servei d'emergències. Fins al punt de l'incident, s'han desplaçat patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus i els Mossos d'Esquadra per esclarir els fets que estaven succeint. L'avís s'ha donat a les quatre en punt d'aquest divendres. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Darrere la baralla s'amagava un delicte greu. Segons ha avançat Canal Reus i ha confirmat TarragonaDigital, un dels individus hauria fet tocaments  a una dona  i ha acabat detingut com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals. Els fets haurien passat al pis de la víctima, quan aquesta s'hauria despertat amb el detingut a sobre i li practicava tocaments  sense el seu permís. Segons apunta el citat mitjà, la dona podria estar sota els efectes de l'alcohol o les drogues.

La dona s'ha pogut deslliurar de l'individu i avisar als seus amics perquè l'ajudessin, els quals han anat fins al punt de l'incident i s'han barallat amb el detingut.  Finalment, els agents de la Guàrdia Urbana de Reus han detingut l'home per un delicte d'abús sexual.